Gå til sidens hovedinnhold

Politiet har hatt nok å gjøre i natt: – Mye fyll. Veldig mye fyll

Artikkelen er over 2 år gammel

Natt til 17. mai er fylledagen fremfor alle dager i året. Også i år.


Operasjonsleder Jon-Inge Moen ved Nordland politidistrikt bekrefter at årets 17. mai ikke har skilt seg ut med mindre gjøre enn natt til tidligere nasjonaldager. Selv om det i Narvik har vært rolig, ifølge Moen.

– Vi har hatt to hendelser i Narvik. I tretiden i natt ble én person bortvist fra sentrum på grunn av utagerende og ufin oppførsel mot flere personer. Bakgrunnen skal være en diskusjon etter en fotballkamp, en diskusjon som ble noe opphetet.

I tillegg kom politiet patrulje i Narvik over en svært beruset person i Narvik sentrum.

– Vedkommende ble kjørt til sykehus og overlatt til helse.

Moen sier politiet i natt har prioritert å være til stede på russe-campene i Nordland.

– Det har fungert veldig bra. Også i Narvik.

Normalt legger operasjonssentralen ut hendelser som politiet har vært involvert i på Twitter, men i natt har det rett og slett vært for mye å henge fingrene i – også for de som jobber på operasjonssentralen.

– Ja. Det har gått i ett med fyll. Bodø og Mosjøen har vært verst . Det har vært mye fyll i hele landet. Veldig mye fyll, slutter Moen.

I Harstad var politiet på vei til Trondenes leir på morgenskvisten fordi to russ har tatt seg inn på det militære området, men meldte senere at det militære vaktmannskapet hadde tatt hånd om de to ungdommene.

Kommentarer til denne saken