Gå til sidens hovedinnhold

Fullstendig kaos natt til søndag

Artikkelen er over 3 år gammel

Vold, fyll og fanteri i Narvik og resten av Nord-Norge.

Natt til søndag har ifølge politiets egen logg vært svært hektisk i både Nordland og Troms.

Så vidt inn i søndagsnatten meldte Nordland politidistrikt om klage på feststøy på en adresse i Narvik. Politiet dro til adressen og fikk avsluttet festen.

Klokken 01.59 meldte politiet at de hadde funnet en overstadig beruset person i Narvik sentrum. Vedkommende ble kjørt til legevakt.

At det ble festet helt til morgenen understrekes av at politiet atter en gang måtte avslutte en fest. Denne meldingen kom klokken 05.31.

Lofoten på en snurr

Også i Lofoten har det blitt festet, og det har kommet noen negative bieffekter av dette. I Svolvær kranglet en mann såpass med andre utestedsgjester at han måtte bortvises fra stedet.

Fra Svolvær meldes det også om en overstadig beruset mann som ble innbrakt fra et utested.

Senere melder politiet om en mann som ble satt i arrest og nektet adgang til serveringssteder grunnet beruselse.

Klokken 03.23 kom meldingen om en mann som var både beruset og aggresiv. Så ille var det at han ble innbragt til arresten. Mannen skal ha truet både vektere og andre gjester på et utested.

Ei dame var også så beruset i Svolvær at hun ble kjørt hjem av politiet.

Aggresiv på russefest

I Mo i Rana ble det festet såpass høylytt av politiet måtte avslutte det hele.

På Fauske har det vært en russefest. Der måtte politiet plukke med seg en aggressiv mann.

Det var ikke særlig bedre på Finnsnes ettersom en mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

I Meløy ble en mann utsatt for vold på et serveringssted. Politiet har vært i kontakt med fornærmede og motparten hadde forlatt stedet. Det opprettes sak på hendelsen.

Klarte ikke roe seg ned

Fra Olsborg meldes det om et stort slagsmål i natt. Klokken 02.57 skriver Troms politidistrikt på sin Twitter-konto at 5–10 personer var involvert i et slagsmål i ei leilighet. Da politiet kom var det bare en person igjen. Personen var lettere skadet. Leiligheten skal bære preg av slagsmålet.

Det ble festet også i Tromsø i natt. Fra politiets logg er det åpenbart at det ikke bare var god stemning. Politiet hentet med seg ei overstadig beruset kvinne i 40-årene fra en fest på grunn av beruselse. Hun ble fraktet til legevakten. Der klarte hun imidlertid ikke å roe seg ned. Dermed endte hun like godt opp i arresten, hvor hun fikk være til hun ble edru.

Fra «Nordens Paris» kommer det flere meldinger om berusede personer i sentrum av byen.

Det var ikke helt rolig i Bodø heller. Blant annet kranglet en mann med vektere på et serveringssted i så stor skala at han ble bortvist fra sentrum. Mannen blir også anmeldt for å ikke ha oppgitt personalia til politiet.

TIPS OSS TLF: 76 95 00 00 EPOST: redaksjon@fremover.no MMS FOBILDE til 2005

Kommentarer til denne saken