Politiets logg natt til lørdag fra nord bærer preg av festing og fyll.

Klokken 01.25 fikk politiet inn en melding om en vanskelig gjest på et utested i Narvik. Personen nektet å forlate, og politiet måtte rykke ut. Da de kom til stedet bortviste de personen.

55 minutter senere fant en lignende hendelse sted i Kjøpsvik. Der ble en person bortvist fra et arrangement ved Norcem på grunn av beruselse. Mannen etterkom ikke pålegget om å fordufte, og ble anmeldt.

Troms politidistrikt skriver klokken 04.32 på sin Twitter-konto om en vrien mann i 20-årene. Mannen ble satt i arrest på grunn av slagsmål og beruselse.

– Mulig det kommer en anmeldelse på forholdet fra en av partene, skriver politiet.

Rolig på Bukta, men ...

I Tromsø arrangeres Buktafestivalen denne helgen. Det virker som politiet i byen hadde forventet mer ulovlig leven.

– #bukta. Fredag gikk av stabelen uten at det genererte ordensforstyrrelser, skriver politiet på Twitter.

Helt uten rabalder var det ikke i landsdelens største by. For de måtte ta seg av både en kar til fots – uten sko, og en gjest på et utested som klarte å krangle seg inn i arresten.

I Bodø har det vært flere hendelser som har rot i fyll og fanteri. 04.37 i natt tvitret Nordland politidistrikt om en fest på en privatadresse, med flere mindreårige involvert. Politiet ba foreldre om å ta seg av sine håpefulle.

En patrulje måtte hjelpe en mann som ble observert midt i veibanen på Saltstraumbrua. Mannen skulle visstnok gå hjem, helt til Sørfold, noe som er flere mil unna. Mannen ble skysset til Tverlandet, og tok taxi hjem derfra.

Urinering og slåssing

Mannen som urinerte ved Glasshuset i Bodø, altså på offentlig sted, ble anmeldt. Patruljen kom tilfeldigvis over denne mannen. Forelegget for å urinere på offentlig sted er på 3.000 kroner.

To ytterligere ganger måtte politiet i Bodø stoppe privatfester på grunn av høy musikk.

Klokken halv fire på natten kom politiet over to menn som lekeslåss i fylkeshovedstaden. De bråkte og var til sjenanse for publikum der de holdt på utenfor kiosken 7/11. Mennene ble bortvist fra sentrum.

En mann i 20-årene var så beruset at han ikke kunne gjøre rede for seg selv. Mannen ble tatt med av politiet, og fikk sove ut rusen i arresten.