Gå til sidens hovedinnhold

Gir seg i Fremover

Artikkelen er over 5 år gammel

Sjefredaktør Tone Angell Jensen har gitt beskjed til styret i Fremover at hun slutter i jobben. Nå skal hun tilbake til Nordlys, der hun skal jobbe som kommentator.

- Da jeg kom til Fremover i oktober 2012, var avtalen at dette skulle være en overgangsperiode på tre-fire måneder, til ny redaktør var på plass. Disse tre-fire månedene har nå blitt til tre og et halvt år, noe som viser hvor godt jeg har trivdes i avisen. Når jeg nå kaster inn håndkleet, er det fordi jeg har ukependlet disse årene, og jeg kjenner at det begynner å bli veldig slitsomt, sier Jensen.

Tone Angell Jensen har bedt om å få fratre stillingen 31. mai, for å begynne i Nordlys 1. juni.

- Jeg har hatt flotte år her i Narvik, i en særdeles oppegående og veldrevet mediebedrift, med et godt miljø og kompetente medarbeidere som virkelig står på. Jeg kommer til å savne Fremover, men det er en tid for alt. Og nå blir det Tromsø igjen, der jeg har hus og familie, sier Jensen.

Styreleder i Fremover, Anders Opdahl, tar beslutningen til etterretning.

- Tone har, ikke uventet, gjort en helt enestående jobb for Fremover og Amedia. Avisen presterer godt både kommersielt og redaksjonelt, og er en nordnorsk ener målt opp mot sammenlignbare mediehus. Vi skulle gjerne sett at hun fortsatte i stillingen, men tar beslutningen til etterretning, sier Opdahl, som legger til at prosessen med å rekruttere ny sjefredaktør/administrerende direktør til Fremover, vil bli iverksatt umiddelbart.

Kommentarer til denne saken