Mjølner får ikke bruke Lukas Beck-Hansen verken i torsdagens cupkamp mot Ham Kam, lørdagens seriekamp mot Skeid 2 i Oslo eller resten av sesongen.

Gir seg tidligere

Beisfjordingen har gitt seg, ifølge Mjølner-trener Jan Tore Bakli. I en ikke for stor stall kommer alle avganger ubeleilig.

– Avtalen var at Lukas skulle spille ut vårsesongen, så studere. Nå gir han seg noe tidligere. Manglende motivasjon er oppgitt som årsak til meg at han gir seg nå, sier Jan Tore Bakli.

Mjølner-treneren regner var fornøyd med poengene i mandagens 3-2-seier over Skånland.

– Vi var gode i de første 20 minuttene. Da trodde jeg vi skulle vinne klart. Så falt vi nedpå, sier han etter å ha sett innbytter Julian Mobakken fire minutter på overtid berge tre poeng da det lå an til kun ett.

Bakli tok med seg tre viktige poeng hjem mandag ettermiddag, og så på kvelden torsdagens cupmotstander Ham Kam holde Lillestrøm til uavgjort i eliteserien. Matchen på Hamar endte målløst.

Fysisk sterkt lag

– Det var ingen store overraskelser i den kampen. Ham Kam er et fysisk sterkt lag som slår langt. Det er mye dueller, sier Bakli foran sin første obligatoriske kamp som Mjølner-trener mot et eliteserielag.

– Vi går på banen for å vinne torsdag, sier Mjølner-treneren ubeskjedent.

Kampen torsdag i 2-.runde i NM blir å gå på opprinnelig oppsatt klokkeslett. Etter det Fremover erfarer skal Ham Kam ha ønsket å flytte matchen noe frem i tid samme dag.

– Kampen går som oppsatt fra forbundet, sier sportslig leder Kenneth Claeson i Mjølner.

Claeson og folkene på stadion har akkurat rigget ned en suksessfull LKAB cup. Så blir fokuset flyttet til torsdagens godbit.

– Vi begynner å forberede torsdagens kamp etter lunsj tirsdag, sier han.