Gå til sidens hovedinnhold

Gladmelding fra kommunen: Ingen smittede på en uke

Smittetallene for Narvik er fortsatt hyggelig lesing. Nå har det faktisk gått en uke siden sist det ble meldt om smittede i Narvik.

Sist gang Narvik kommune meldte om nye smittede var fredag for en uke siden. Da ble det meldt om to nye smittede. Det ene tilfellet var en tilreisende som har sittet i innreisekarantene, som nå er konvertert til isolasjon. Den andre har sittet i innreisekarantene i egen bolig og er også konvertert til isolasjon. Etter det er det ikke registrert noen smittede i Narvik.

I Narvik kommunes oppdatering for fredag 5. februar meldes det om seks personer i isolasjon og seks personer i smittekarantene i Narvik, men ingen nye smittede. Det er ingen endringer i antallet personer i isolasjon eller smittekarantene og vi har meldt om alle tidligere.

Les også:

Les også

Dette er smittestatus rundt oss: Mutantvirus påvist flere steder

– Det betyr at vi har hatt en uke uten nye tilfeller av covid-19 i Narvik, sier fungerende smittevernlege Sverre Håkon Evju i en pressemelding til Fremover.

Kommuneoverlegen i Narvik gjentar anbefalingen til alle tilreisende om å teste seg ved ankomst til Narvik. Han ber om at testingen avtales direkte med Narvik Bedriftshelsetjeneste før man kommer til Narvik. I perioden fra prøvetaking til testresultat foreligger, ber kommuneoverlegen om at tilreisende holder seg mest mulig i ro og viser særlig forsiktighet i forhold til de generelle smittevernregler og sosial kontakt.

Les også: Nå starter massevaksineringen i Narvik

Kommentarer til denne saken