Gledelig lørdag for fem damer fra Narvik

SEIER: Vilde Fjelldal, til venstre, og Katrine Winnem Jørgensen, tok seier lørdag ettermiddag. Arkivfoto

SEIER: Vilde Fjelldal, til venstre, og Katrine Winnem Jørgensen, tok seier lørdag ettermiddag. Arkivfoto Foto:

Fem unge damer fra Narvik hadde all grunn til å være fornøyd med den første lørdag i september.

DEL

Lørdag ettermiddag var fem unge fotballdamer fra Narvik i aksjon i allnorske kamper. Samtlige startet for sine lag, og det ble seier for både Røa i Toppserien og Medkila i 1. divisjon.

Osloklubben var først ut. Katrine Winnem Jørgensen og Vilde Fjelldal var begge på banen da Røa etter bare tre minutter tok ledelsen mot Klepp. Det ble ikke flere scoringer i en kamp der to av hjemmelagets spillere pådro seg gult kort. Det var nettopp narvikingene Winnem Jørgensen på midtbanen og angriper Fjelldal. De to tøffe damene fra Narvik kunne feire tre poeng, og at bunnplassen ble overlatt til kollega fra hovedstaden, Lyn. Klubben til de to spillerne fra Narvik har samme poengsum – syv – som Kolbotn på sikker plass.

I 1. divisjon var tre damer fra Narvik med fra start i nordnorsk derby. Medkila møtte Fløya i Tromsø og gjorde som Røa – vant 1–0. Trioen Hanne Larsen, Ida Fikseth Fossem og Lotte Fikseth Fossem bidro alle til de tre poengene. Keeper Larsen holdt nullen, og laget fra Harstad er nå bare tre poeng bak Øvrevoll Hosle på kvalifiseringsplass til Toppserien. Øvrevoll Hosle tapte toppoppgjøret mot Stabæk med 2–1.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken