Vil gi Gratangen «smaken av fremtiden»

SUKSESS: Prosjektleder Linda Flaaten-Stokkan jobber for at årets konferanse, “Smak av fremtiden”, skal være like “matnyttig” for deltakerne som den første konferansen som ble holdt i fjor. Foto: Harold Jenssen

SUKSESS: Prosjektleder Linda Flaaten-Stokkan jobber for at årets konferanse, “Smak av fremtiden”, skal være like “matnyttig” for deltakerne som den første konferansen som ble holdt i fjor. Foto: Harold Jenssen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Etter knallsuksessen med fjorårets konferanse, ”Framtidsfjorden Gratangen”, legger vi nå til rette for årets konferanse, ”Smaken av fremtiden”, i Gratangen 24. september.

DEL

- ”Smaken av fremtiden” skal sette fokus på lokale råvarer fra fjord til fjell og inspirere til innovativ bruk av Nord-Norges fantastiske råvarer, sier Linda Flaaten-Stokkan som er prosjektleder i SPIRE som er ”Omstillingsprogrammet” til Gratangen kommune. Dessuten er både Gratanglaks og SALT medarrangører.

Maritimt miljø

- Vi inviterer derfor til en uforglemmelig dag ved nothjellene i Foldvik 24. september med inspirerende foredrag og smaksprøver fra fremtidens kokker og SALT som ble kåret til årets gründerkvinner i 2014, poengterer Flaaten-Stokkan og legger til at etter ferien vil det komme mer informasjon framover mot konferansedagen. Hun mener konferansen i fjor viste at det er stor interesse både for lokale råvarer og råvarer fra vår egen landsdel.

Gode tilbakemeldinger

Prosjektleder Flaaten-Stokkan sprudler over av begeistring når hun trekker fram noen få av de mange gode tilbakemeldingene etter den første konferansen. Hun sier hun gjerne vil dele noen med Fremovers lesere og trekker fram:

«Et av de beste konferansene jeg har vært på – på lang tid.»

«Vil bare takke for et fantastisk fint seminar i Foldvik i går, og samtidig beklage at jeg måtte dra før det var slutt. Måten dette var lagt opp på, også med smak av nye delikatesser fra havets store spiskammer, var spennende og ”krydret” samtidig det faglige innhold som også var meget godt og fremført på en inspirerende måte.

Well done!»

«Regner med at det ikke blir det siste i sitt slag.»

«Denne konferansen var en utrolig positiv opplevelse i en eller hektisk hverdag. Lærte mye om det maritime generelt, men også hvilke muligheter som finnes i fjæra vår. Dette var en dag jeg virkelig IKKE ville vært foruten. Kjempetrivelig fra start til slutt»

- Godt å se at vi traff deltakerne på en slik positiv måte, og vi ønsker selvfølgelig at det skal skje igjen, sier Linda Flaaten-Stokkan.

Artikkeltags