Leter etter «Årets Haitann» – nå utvider juryen fristen

Artikkelen er over 1 år gammel

Juryen har besluttet å utvide fristen for å sende inn bidrag til talentkonkurransen der én heldig vinner får opptre på familiedagen under Haikjeften.

DEL

23. og 24. august går den nye festivalen Haikjeften av stabelen i Narvik. På scenen står blant andre Sondre Justad, Lematre, Carola, OnklP – og dessuten et ungt talent som får opptre under familiearrangementet lørdag formiddag, Haitanna. For Fremover arrangerer i samarbeid med Haikjeften en talentkonkurranse der målet er å finne «Årets Haitann». Den heldige vinneren får opptre på scenen i Bromsgårdparken.

Utvider fristen

Juryen, som består av Oda Olderøy og Lotte Birkeland (begge 12), Ann-Kristin Hanssen (Fremover) og Frode Sollie (Vinterfestuka), skal finne en vinner blant de innsendte bidragene. Og nå utvider juryen fristen for å sende inn bidrag. Ny frist er 11. august klokken 23.59. Det har allerede kommet inn noen bidrag.

LES OGSÅ: Oda (12) er Narviks ferskeste festivalsjef

– Forhåpningene mine er at mange av de flotte og flinke sangtalentene i Narvik sender inn bidrag, sa initiativtaker til festivalen, Stein Hjertholm, til Fremover tidligere i sommer.

Jurymedlem Ann-Kristin Hanssen er veldig spent på hva juryen skal få høre og se.

– Ut ifra tidligere konkurranser som Fremover har hatt, har jeg store forventninger. Det er mange talenter i regionen vår, så jeg tror det kan bli utfordrende for juryen å lande på en vinner, sier Hanssen.

Slik deltar du

Konkurransen er åpen for alle mellom 10 og 18 år.

De som vil være med, må sende en e-post til booking@haikjeften.no. Fristen for å gjøre dette er søndag 11. august klokka 23.59.

I e-posten må du ha med følgende:

  • Navn
  • Alder
  • En video eller lydopptak av at du synger. Det kan være som en lenke til for eksempel YouTube eller SoundCloud, eller som et eget vedlegg. OBS: Du kan fint spille inn med mobilen. Det er ikke noe krav om god kvalitet på opptaket
  • Noen ord om deg selv, hva du liker å holde på med, hvor lenge du har sunget og hvem som er idolet ditt

LES OGSÅ: Starter opp ny festival i Narvik sentrum

LES OGSÅ: Mangler 100 frivillige til den nye Narvik-festivalen

Send inn tekst og bilder «

Del tekst og bilder fra din kulturopplevelse med oss, eller send forhåndsstoff til redaksjonen

Artikkeltags