Gå til sidens hovedinnhold

Håkvik-gutter og Bjerkvik/Gratangen-jenter knuste all motstand tirsdag - og er videre i Norway Cup som puljevinnere

Artikkelen er over 1 år gammel

Både Håkvik sine 16-årsgutter og Bjerkvik/Gratangen sine 15-16-årsjenter i syverklassen, er videre til A-sluttspillet i Norway Cup som puljevinnere.

Begge har vunnet tre av tre, og Bjerkvik/Gratangen har knust sine motstandere så langt.

Tredje seier

Bjerkvik/Gratangen sine jenter vant sin tredje kamp i syvergruppa. I 2-0-seieren mot Bergsøy scoret Kimie Grindstein og Nora Olafsdatter Øien. Laget spiller nå åttendedelsfinale onsdag kveld. Med 15-1 i målkvote satser jentene på kvartfinale. Både kvartfinale og semifinale spilles torsdag.

Les også:

Les også

Kapteinen må sone, og Truls fikk juling: – Jeg fikk et kne i øyet

Håkvik sine 16-årsgutter er klar for 32-delsfinale mot Torvastad onsdag, etter 2–0 over Malvik i siste kamp i gruppen. Andreas Jenssen og Bassory Mballow laget målene.

I form

Trener Ørjan Johansen melder om et lag i rute. Og i form.

- Vi hadde full kontroll, og guttene spilte bra, sier han.

Håkvik skapte mange sjanser hele veien.

- Vi klarte ikke å omsette mer til mål, men er veldig fornøyd så langt, legger han til.

Les også:

Les også

Spiller nummer 23 klar for Narvik i Getligaen. - Vi jobber med en til fra Nord-Amerika

Håkvik møter onsdag Torvastad på bane 29 på Ekeberg. Vinner laget den kampen er det 16-delsfinale torsdag, og eventuell åttendedelsfinale senere samme dag.

Knepent Mjølner-tap

Det har ikke blitt like mange seire på Mjølner sine 14-årsjenter. Noe overraskende kanskje, ble det tap 1-2 for Fylingsdalen for de rød hvite. Dette var kamp som ble direktesendt på TV2. Målet til Mjølner-jentene, som var i TV-studio i forkant av kampen, ble scoret av Pernille Håvardsen.

Mjølner har nå tapt to av tre kamper i ei veldig jevn gruppe. Det var nok ikke helt det denne gjengen hadde sett for seg.

- Dette er ei god gruppe med gode lag, men ja, skuffende, sier lagleder Frank Sundermeier om tapet tirsdag og Norway Cup så langt.

Resten av de lokale lagene - Hardhaus jenter 15-16 år syver, Beisfjord gutter 17 og Skånland gutter 14 år, spiller kamper senere tirsdag ettermiddag og kveld

Amedia sender direkte fra Norway Cup. Kampene finner du her.

Kommentarer til denne saken