Bildet går sin seiersgang på nett – slik svarer ordføreren

Svarer: Rune Edvardsen delte søndag kveld bildet på sin Facebook-profil, og delte sitt syn på den humoristiske parodien.

Svarer: Rune Edvardsen delte søndag kveld bildet på sin Facebook-profil, og delte sitt syn på den humoristiske parodien. Foto:

DEL

Søndag ble snoren klippet, og Hålogalandsbrua var offisielt åpnet.

Statsminister Erna Solberg kuttet snoren, og fikk den første offisielle kjøreturen over brua. Flere hundre personer hadde gått over brua tidligere på dagen, og på sosiale medier i regionen handlet det meste om bruåpningen. Mange delte bilder av seg selv eller brua på åpningsdagen.

Men det er et bilde som ikke er knipset søndag som går sin seiersrunde på sosiale medier. Bildet er redigert, og opphavet er ukjent.

Noen har parodiert den svenske krimserien «Broen», og limt inn Narvik-ordfører Rune Edvardsen og statsminister Erna Solberg inn i et bilde over Hålogalandsbrua.

På bildet står det:

EN SERIE AV STATENS VEGVESEN

RUNE EDVARDSEN ERNA SOLBERG

HÅLOGALANDS

BROEN

"SÅ MYE OPPSTYR FOR EI JÆVLA BRU"

Bildet har hovedsakelig blitt delt blant privatpersoner på chattefunksjonen «Messenger», og det er dermed vanskelig å si eksakt hvor stor rekkevidde bildet har fått i regionen.

Men det er flere brukere som har delt bildet på Facebook, og noen innlegg har fått flere hundre likes. En av dem som har delt bildet, er Narvik-ordfører Rune Edvardsen.

– Er blitt gjort oppmerksom på denne fra svært mange. Synes den er både artig og bra, skriver Edvardsen på Facebook-innlegget.

Innlegget hadde mandag morgen 552 likes og 31 kommentarer.

Artikkeltags