Gå til sidens hovedinnhold

Han blir ny konsernsjef i SNN

Artikkelen er over 2 år gammel

Petter Høiseth har takket ja til å overta som konsernsjef i Sparebanken Nord-Norge. Han tiltrer 15. mars.

[Nord24]: Petter Høiseth etterfølger Jan Frode Janson som konserndirektør i Sparebanken Nord-Norge.

Det skriver SNN i en pressemelding.

– Jeg er både stolt og ydmyk over tilliten jeg har fått. Samtidig overtar jeg etter en som tilsynelatende har gjort alt riktig. Å skulle løfte konsernet videre blir en stor utfordring, men jeg trigges virkelig av den utfordringen, sier han, ifølge pressemeldingen.

Høiseth er utdannet jurist og har jobbet i Sparebanken Nord-Norge siden 2009. De siste årene har han vært en del av konsernledelsen som utviklingsdirektør.

– Petter Høiseth overtar et særdeles sterkt konsern, målt både i verdi, markedsandeler, internkultur og samfunnsmessig posisjon. Strategien er tydelig og kursen er stø. Jeg er helt trygg på at den positive utviklingen vil fortsette under Høiseths ledelse, sier styreleder Karl Eirik Schjøtt-Pedersen i pressemeldingen.

Jan-Frode Janson fortsetter som konsernsjef frem til 15. mars, og vil være tilknyttet konsernet frem til 1. mai 2019. Han går til en tilsvarende stilling i Sparebanken Midt-Norge. Janson har ledet SNN gjennom seks år. På den tid har banken doblet sin omsetning. De leverte i fjor et resultat på 1,9 milliarder kroner.

Kommentarer til denne saken