Hanne (18) fra Narvik med god opplevelse da Norge knuste Italia

Narviking med på 5-1-seier for Norge.

DEL

J19-landslaget møter Italia, Tyskland og Frankrike på La Manga de neste dagene. Norge åpnet med 5-1-seier over Italia. Hanne Larsen fra Narvik fikk en god opplevelse på La Manga. Norge vant hele 5-1 og den tidligere Mjølner-keeperen, nå Medkila, sto i mål i samtlige 90 minutter.

Tilfreds

Landslagstrener Alexander Straus var tilfreds med resutatet.

– Vi scoret fantastisk fine mål. De første målene kom etter at vi kom oss kontrollert fremover med masse spillere og masse bevegelse og endte opp med å nesten løpe ballen i mål. Vi spilte Italia helt ut.

– Vi har brukt mye tid på å innprente den måten å spille på og det er kjekt å se at det sitter. Italia hadde én sjanse i tillegg til corneren de scoret på mens vi kunne scoret tre-fire mål til. Det er imponerende at jentene klarer å mobilisere på den måten og at de snur kampen etter en litt skeiv inngang, sier han til fotball.no.

Les også:

– Det var en bra kamp mot en voksen motstander, slår landslagstreneren fast.

Lørdag er Tyskland motstander i den andre kampen på La Manga.

Blant de beste

– Tyskland er et av de beste lagene i Europa. Kampene kommer tett og vi kommer til å rullere på laget, nye spillere vil få muligheten. Vi ønsker å ha en offensiv mentalitet og det er inspirerende for alle å spille mot de beste. Enten får vi en bekreftelse på at vi er på nivå eller bedre enn dem, eller så får vi en bekreftelse på at vi må hjem for å jobbe mer. Enten vinner vi, eller så lærer vi. Vi er ikke redd for Tyskland, men vi er forberedt på at vi må løfte oss og det er gruppa fullstendig klar over, avslutter han.

U 19-landskamp fotball kvinner, La Manga

Norge-Italia 5-1 (4-1)

Norges startlag

Hanne Larsen

Marthine Østenstad

Victoria Thorp Haugen

Mathilde Hauge Harviken

Emilie Joramo

Julie Blakstad

Elisabeth Terland

Emilie Bragstad

Celin Bizet Ildhusøy

Madeleine Hille Mellemstrand

Laura GashiSend inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags