Under helgens Kick off for Eiendomsmegler 1 Nord-Norge ble det tradisjonen tro delt ut prisen som «Årets ansatt», hvor prisen går til en person som særskilt har utmerket seg gjennom året som har vært. I kåringen blir flere aspekter hensyntatt, blant annet evnen til kulturbygging, prestasjoner og utvikling.

Denne gangen gikk prisen til narvikmannen Hans Øivind Bakkejord, og i juryens begrunnelse står det at han i 2018 viste en enorm salgskraft og har stått på for kundene sine både dag og natt.

Det skriver Eiendomsmegler 1 Narvik i en pressemelding.

I begrunnelsen står det videre at Bakkejord har et meget sterkt engasjement for kundene, Samfunnsløftet, Sparebank 1 Nord-Norge og for Eiendomsmegler 1.

– Hans Øivind er en god kollega som vil alle vel og som gjerne deler på egne erfaringer, med intensjoner om læring og utvikling. Han er energisk, har et herlig humør og en svært smittende latter, sier Kristin Amundsen, administrerende direktør i Eiendomsmegler 1 Nord-Norge om prisvinneren.

– Han er en kollega med 1-tallet på brystet som vi er utrolig stolte av å ha med på laget, sier Amundsen videre i pressemeldingen.

Hovedpersonen selv var overrasket over utmerkelsen, men verdsetter anerkjennelsen høyt.

– Dette var uventet, men det er artig å bli satt pris på. Dette er jo en pris som ikke bare går på kunderelasjonen, men også relasjonen til mine kolleger, sier Hans Øivind Bakkejord.

– Jeg jobber i et yrke hvor man daglig er i kontakt med mange mennesker hvor man skal yte best mulig service, og sammen skaper vi et godt miljø, avslutter Bakkejord beskjedent.