– Vi håper å toppe lørdagens tilskuertall på 715, sier Terje Feragen.

Publikum er på vei tilbake til Nordkraft arena. Etter seieren over Manglerud Star i kvalifiseringen til Fjordkraft-ligaen sist torsdag var 715 registrerte innenfor portene i 3-2-seieren mot Comet lørdag.

God miks

Det var rundt 150 flere enn mot laget fra Halden. Hockey en torsdag kveld midt i VU bør være god miks. Det er ikke konkurranse fra verken Premier league eller andre europeiske storligaer på TV.

Derfor håper Narvik hockey at publikumstallet fra lørdag blir slått i siste hjemmekamp i det som ser ut til å bli en uhyre spennende - og jevn - kvalifisering til Fjordkraft-ligaen.

Så langt står kampen mellom de to hovedstadslagene Grüner og Manglerud Star, samt den nordnorske hockeystorheten Narvik.

Lederen i Narvik hockey sier det er VU-stemning i byen, og ikke meldt så godt vær ute.

I kontrast

Det er i kontrast til det været Feragen har hørt ventes i hallen. Der vil det ikke være behov for verken vintersko, støvler eller paraply.

Men hjemmetilhengere, og helst mange, er hjertelig velkommen skal vi tro klubblederen.

– Det er meldt kjempevær i Nordkraft arena i vår viktigste kamp så langt i kvalifiseringen. Vinner vi torsdag kveld, så har vi styrket våre sjanser i opprykkskampen, sier Feragen.

Matchen mot Grüner vil samtidig være siste mulighet til å se sesongens 1.divisjonsvinner på hjemmeis. De to siste kampene i kvaliken er borte mot Manglerud Star lørdag, før det hele avsluttes mot Comet i Halden neste torsdag.