Har ikke midler til å holde bassenget i Bjerkvik åpent

STENGT: Bassenget i Bjerkvik holdes stengt for offentlig bading fordi kommunen ikke nok midler til å drifte det. Arkivfoto

STENGT: Bassenget i Bjerkvik holdes stengt for offentlig bading fordi kommunen ikke nok midler til å drifte det. Arkivfoto Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Narvik kommune har ikke kommet fram til en avtale med Bjerkvik Svømmeklubb om drift av bassenget og derfor er bassenget stengt for offentligheten.

DEL

I bystyrets behandling av budsjett 2019 den 13. desember 2018, ble det vedtatt at bassenget i Bjerkvik ikke skulle legges ned. Driftsbudsjettet for bassenget ble derimot kuttet med 500.000 kroner.

– Det forutsettes i vedtaket at samarbeid med Bjerkvik Svømmeklubb om drift av bassenget og økt betaling fra Gratangen skal motvirke reduksjonen i budsjettet. Det har ikke vært mulig for administrasjonen å komme til en avtale med Bjerkvik Svømmeklubb om drift av bassenget til offentlig bading. Narvik kommune har på denne bakgrunn ikke midler til å ha bassenget åpent for offentlig bading, forklarer Morten Fredheim Hanssen, eiendomssjef i Narvik kommune.

Saken fortsetter under bildet.

Morten F. Hanssen er eiendomssjef i Narvik kommune.

Morten F. Hanssen er eiendomssjef i Narvik kommune. Foto:

Videre kan Morten Fredheim Hanssen fortelle at bassenget i Idrettens Hus vil være åpent for offentlig bading og de som har ubrukte klippekort fra bassenget i Bjerkvik vil kunne benytte disse i dette bassenget.

– Om det ikke er ønskelig så vil Narvik kommune refundere kostnaden for ubrukte klippekort. De som har brukt deler av klippekortet får refundert i forhold til andelen som er brukt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken