Marianne har fått ny jobb: Søker fritak fra ordfører-jobben i Harstad

Marianne Bremnes har takket ja til stillingen som generalsekretær i organisasjonen Livsglede for Eldre.

Marianne Bremnes har takket ja til stillingen som generalsekretær i organisasjonen Livsglede for Eldre. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Marianne Bremnes, er tilbudt stillingen som generalsekretær i organisasjonen Livsglede for Eldre. Hun har takket ja, med oppstartsdato 1. august. Det betyr at hun søker fritak som ordfører i Harstad fra samme dato.

Det opplyser Harstad kommune i en pressemelding:

Marianne Bremnes (54) er inne i sitt åttende år som ordfører. Hun er samfunnsengasjert med bred erfaring innen ledelse, kultur, næring og politikk. Hun har hatt flere verv, blant annet som styreleder i KS Troms, og var initiativtager til at Harstad nå er livsgledekommune.

- Det er veldig moro at jeg har fått jobben med å lede en så viktig og meningsfull organisasjon. Jeg gleder meg til å sette i gang arbeidet for Livsglede for eldre. Jeg har tro på at jeg kan tilføre noe som vil styrke dette viktige arbeidet ytterligere, og jeg ser frem til å gjøre meg kjent med organisasjonen og de ansatte.

Styreleder i Stiftelsen Livsglede for Eldre, Bjørn Lydersen, er svært tilfreds med ansettelsen av Marianne Bremnes som ny generalsekretær.

- Hun har en bred og solid bakgrunn for å løfte arbeidet vårt videre. Ikke minst har hun allerede vist et sterkt engasjement for stiftelsen. Det var på hennes initiativ Livsglede for eldre ble introdusert i Harstad kommune, og det var også den første kommunen i landet som ble livsgledesertifisert, understreker Lydersen.

Bremnes har tidligere meldt at hun ikke stiller til gjenvalg, og søker nå kommunestyret om fritak de to siste månedene. Hun ønsker å tre av som ordfører fra 1.august i år.

Artikkeltags