Mulig knivstikking i Harstad - flere pågrepet av bevæpnet politi

Artikkelen er over 1 år gammel

En person er tatt hånd av helsepersonell med en mulig knivskade. Flere personer er pågrepet.

DEL

(Nordlys) Like etter klokken 16 mandag ettermiddag fikk politiet flere telefoner om slåssing og mulig knivstikking i Harstad sentrum. Det melder operasjonssentralen i Troms politidistrikt.

Fornærmede ble tatt hånd om av ambulansepersonell. Klokken 16.57 meldte politiets patrulje om at hadde har kontroll på flere mistenkte personer.

– Skadegrad på fornærmede foreløpig uavklart, skriver politiet på Twitter mandag kveld.

Bevæpnet politi

Ifølge Harstad Tidende skal de involverte være i 20- og 30-årsalderen. Roy Nagel, operasjonsleder i Troms politidistrikt, vil ikke kommentere hvor mange personer som er pågrepet etter hendelsen.

– Det er mer enn én person, men vi mener å ha kontroll på alle involverte, sier han til Nordlys.

Han kan videre opplyse at politiet valgte å bevæpne seg underveis i oppdraget, med bakgrunn i melding om at det skal ha vært en kniv eller en knivlignende gjenstand inne i bildet.

– Vi fikk flere telefoner om slåssing, krangel og lignende. Omtrent da patruljen var på stedet, fikk vi opplysninger om en mulig knivskade. Patruljen bevæpnet seg og fikk først kontroll på fornærmede. Forholdsvis kort tid etter fikk de også kontroll på de mistenkte personene, sier Nagel.

Arm eller hånd

Nagel vil ikke gå nærmere inn på hvor episoden skjedde, annet enn at det var i tilknytning en adresse i Harstad sentrum. Fornærmede skal ha blitt påført skader i en arm eller hånd, opplyser Nagel.

– Det er formentlig en skade fra kniv eller noe lignende. Skadegraden er ukjent for oss, da vedkommende ble overlatt til helsepersonell, sier operasjonslederen.

Saken etterforskes nå videre.

– Det er en aktiv etterforskning som Harstad politistasjon nå har overtatt, sier Nagel.

Tips Oss
TLF: 76 95 00 00 EPOST: redaksjon@fremover.no MMS FOBILDE til 2005

Artikkeltags