Michael fikk en ubehagelig start på dagen da han skulle kjøre på jobb: – Det er rent hærverk, og så totalt meningsløst

OPPGITT: Michael Lien Seljeseth er oppgitt etter at bilen hans ble utsatt for hærverk natt til tirsdag. Foto: Privat

OPPGITT: Michael Lien Seljeseth er oppgitt etter at bilen hans ble utsatt for hærverk natt til tirsdag. Foto: Privat

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

NORD-NORGE: Michael Lien Seljeseth bor i Sundsveien på Gravdal. Huset ligger ved krysset til Gravdalsgata.

Da han skulle dra på jobb tidlig tirsdag morgen fant han fort ut at det var noe som var feil med bilen, skriver Lofotposten.

– Da jeg skulle kjøre lugget bilen, og jeg trodde håndbrekket hadde låst seg. Da jeg prøvde å kjøre ristet hele bilen, og da skjønte jeg at det måtte være noe annet, sier Michael.

Da han kom ut sjekket han dekkene på høyre side, og de var ok.

– Da jeg kom over på andre siden så jeg straks at begge dekkene var tomme for luft. Da jeg sjekket nærmere fant jeg en flenge på 2–3 centimeter i hvert dekk. Det er brukt kniv. Jeg ble passelig forbanna da jeg skjønte at noen hadde skåret i stykker dekkene. Det er rent hærverk og så totalt meningsløst. Hva i all verden har de igjen for å gjøre noe sånt, sier han oppgitt.

Michael sier at så vidt så han vet har han ikke noe uoppgjort med noen.

-Vi bor slik til at det er mye trafikk forbi huset vårt, og jeg tror nok bilen min er tilfeldig valgt. Bilen til kona sto ved siden av, og den var ikke rørt, sier Lien Seljeseth som nå må ut med 6. 000 kroner i nye dekk.

– Det er så jækla sure penger. Jeg skal ta en prat med politiet, og jeg håper at hvis noen har sett noen utenfor huset vårt i natt at de kontakter meg eller politiet, sier en oppgitt Michael Lien Seljeseth.

Artikkeltags