Hei, Steinar Andre Lund!

INNLEGGSFORFATTER: Marie Lovise Ve.

INNLEGGSFORFATTER: Marie Lovise Ve. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Så flott at du ønsker mer konkurranse for Fremover! En ny avis i regionen vil skape enda flere arbeidsplasser som vi absolutt ikke kan si nei til – kjør på!

Ellers kan jeg påpeke at mønsteret jeg ser på Fremover er ikke at avisen ikke legger ut saker om Taraldsvikjordet på Facebook, som du påstår, men heller at de ikke legger ut leserbrev generelt. Leserbrevet ditt ble publisert på nettsiden sammen med de andre leserbrevene, så heldigvis er ytringsfriheten din i god behold.

Sist jeg sjekket lever vi fortsatt i et demokratisk land, men nå har vi valgt å bygge opp systemet slik at ikke hver enkelt innbygger må stemme for eller imot hver eneste sak. Jeg personlig er veldig takknemlig for at våre kommunepolitikere sitter i timelange møter og høringer for å ta disse valgene for oss. Vi har jo valgt dem til å gjøre nettopp det. Alle som engasjerer seg så mye i diverse kommentarfelt er også hjertelig velkommen til å melde seg inn i politikken og stille til valg – kanskje jeg ser navnet ditt på valgseddelen til neste kommunevalg?

Ha en aldeles strålende dag videre.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken