Nor HK har hatt avkast foran 2022-2023-sesongen. Nærmere 200 møtte opp, og da manglet de aller yngste og seniorlagene. Styremedlem, trener og ildsjel i Nor HK, Anders Horne, sier klubben blir større. 250 aktive kan fort bli flere om noen yngre og eldre spillere kommer til.

I vekst

– Vi er i heftig vekst. Vår visjon om at Narvik-regionen var overklar for en breddeklubb med en målsetting om et inkluderende miljø og svinebillige treningsavgifter stemte bra. Vi sikter nå mot 300 aktive spillere i løpet av sesongen – og har med et unntak med lag i alle årsklasser. Vi stiller igjen med et damelag – og der er nærmere 30 spillere i gang, deriblant flere fra Evenes. Vi jobber også for å få et herrelag, da trolig i 3. eller 4. divisjon, sier han.

Ifølge terminlisten åpner damene i 3. divisjon – under ledelse av Tom Jakobsen – i midten av oktober mot Harstad. Den kampen kan muligens bli flyttet noe i tid, skal vi tro Horne.

– Det er for øvrig samme helg som de nordnorske lagene i Regionserien for jenter 16 møtes til runde i Narvik. legger han til.

Flere tilbud

Nor HK jobber også med å få i gang et tilbud for tilrettelagt håndball.

– Treningstider er satt av. Nå jakter vi en trener til laget. Vi har fått i gang håndball som eget fag på Idrettsfag Narvik videregående skole, og i samarbeid med våre bestevenner i Harstad håndballklubb har vi som et av tre nordnorske lag kvalifisert oss til Regionserien. Det innebærer blant annet tre turer til Trondheim, sier han.

Horne ser at det stadig dukker opp nye ildsjeler i klubben.

– Uten alle som bruker av fritiden sin på å gi barn og unge en flott fritid. Vi tror den investeringen er den beste dere kan gi lokalsamfunnet deres, avslutter håndballmannen.