Jeg er 33 år har to barn og er gift. Jeg er ikke den som roper høyest, men her kjenner jeg at jeg ikke kan holde kjeft.

Hele min barndom har jeg hatt trygge rammer å vokse opp i. Jeg har blitt dradd med til fjells fra jeg var en neve stor, noe som igjen har gitt grobunn for mitt liv og interesser med friluftsliv som voksen. Jeg har til og med fått fruen i huset til å like det.

I dag er det vi som drar med våre barn på fjelltur. Vi jakter, fisker og koser oss ute i fjellet, nettopp det som er unikt med Narvik. Nærheten til fjellet og friluftsliv.

Jeg snakker ikke om Narvikfjellet. Jeg snakker om friluftsområdene vi har rundt oss. Havet og fjellet. Det å sette seg i bilen etter jobb og fremdeles rekke å gå på jakt eller fiske eller bare gå en tur i natur. Ikke industripark.

Selv har jeg hytte ved Øvre Jernvann. Ikke langt fra vindmølleparken på Nygårdsfjellet.

Vindmøllene der gjør meg ingenting. Faktisk er de til god hjelp til tider. De hjelper meg f.eks. med hvilken retning jeg skal velge å gå for å få best mulig vind i nesa på pointeren min. Jeg ønsker bare at vi ikke skal ødelegge nye områder.

For min del er det selvsagt Haugfjell det svir mest for. Et område som jeg og veldig mange andre benytter som turområde. Jeg stiller meg selvsagt ikke positiv til utbygging andre steder heller, men å foreslå Haugfjell må være noe av det mest sinnssyke jeg har lest i Fremover på lang tid.

Dette vil berøre veldig mange mennesker.

Jeg vet at vi må stille oss positiv til utvikling for å skaffe vekst og nye arbeidsplasser, men hva gjør dette med oss som allerede bor her?

Jeg skjønner at vi ikke kan rope NEI hver gang det er snakk om utvikling. Om det gjelder etablering av nye butikker, scooterløyper osv., men jeg mener vi må rope NEI når det kommer forslag som ødelegger det som gjør Narvik til verdens beste plass og bo.

Det er mulig jeg kan overtales til at dette er positivt. Hvem vet.

For meg vil dette ikke bare være et adjø til fjellområder jeg benytter meg av, det vil også være et adjø til Narvik.

Bildet er forresten tatt midt i et av områdene det foreslås ny utbygging av vindmøllepark.