Gå til sidens hovedinnhold

Herman (20) sto i mål for motstanderen: – Sto bra i mål for Hasle Løren

Lørdag holdt Herman Jenssen nullen, som Narvik hockeykeeper mot Hasle Løren i U21-serien i ishockey. Søndag voktet Jenssen buret for Hasle Løren.

Narvik hockey sitt lag i allnorsk U21-serie bredde skulle møte Hasle Løren til to kamper i Nordkraft arena i helgen. Kampen lørdag kveld ble spilt som planlagt. Her var hjemmespillerne livlige, og rekruttene til Arctic Eagles vant hele 13–0. Søndag morgen var det klart for ny kamp mellom lagene. Det oppgjøret ble spilt, men ikke som seriekamp. Årsak: Hasle Løren sin keeper var blitt syk over natta, og klubben hadde ikke med seg andrekeeper.

Herman for Hasle Løren

Lagene ble likevel enige om å bruke tiden på isflaten til match. Med Narvik-keeper Herman Jenssen i buret til laget fra Oslo. Jenssen sto godt og var delaktig i at oppgjøret endte med helt andre siffer enn lørdag. Narvik vant 7–5 i treningskampen, mens seriekampen ble satt til 5–0 til Narvik og to poeng.

– Lørdag var vi gode. Vi var ikke like påskudd søndag, samt at Herman sto bra i mål for Hasle Løren, sier hjelpetrener for U21-laget, Mats Dahl.

Les også

Knuste Oslo-lag med 13-0

Sportslig leder André Lysenstøen i Narvik hockey sier at lagene ble enig om at det var bedre å gjennomføre en treningskamp, med lånt keeper fra Narvik. Samtidig bekrefter han, etter samtale med både motstanderlag og dommere, at kampen blir satt 5–0 og to poeng til Narvik.

Samtlige på tabelltopp

Etter 13–0 lørdag og 5–0 søndag tok Narvik de fire poengene som ble utdelt i hallen i U21-serien i helgen. Med det resultatet klatrer Rasmus Lindstrøm sine gutter til topps på tabellen poenget foran et Furuset-lag som har en kamp til gode.

U21-gutta er ikke eneste lag fra Narvik hockey på tabelltoppen. Alle klubbens tre lag i nasjonal serie troner nå øverst – herrelaget i 1. divisjon, de eldste rekruttene i U21-serien bredde samt det ubeseirede laget i U15 B2-serien.

Lørdag ble Oddbjørn Liahjell Eriksen og Johannes Næss dagens poengkonger med fire poeng hver i en kamp der spillerne på Narvik hockey skjøt 51 ganger flere enn sin mostander.

Fakta U21 nasjonal serie bredde

Nordkraft arena: Narvik hockey-Hasle Løren 13-0(3-0,5-0 og 5-0)

Skuddstatistikk: 60-9

Mål Narvik:

1-0 L Dahl

2-0 O Liahjell Eriksen

3-0 G Dahl

4-0 J Nilsen

5-0 J Evensen

6-0 J Næss

7-0 G Dahl

8-0 L Dahl

9-0 O Liahjell Eriksen

10-0 J Næss

11-0 D Normann

12-0 O Liahjell Eriksen

13-0 L Dahl

Narvik-tropp:H Jenssen, M Ekrem, V Lunde, L Dahl, G Dahl, S Hansen, D Normann, H Mathisen, J Næss, T Larsen, J Evensen, W Jakobsen, A Flåten, O Liahjell Eriksen, S Halland, H Iversen og J Nilsen

Kommentarer til denne saken