Flinke jenter fra Narvik

Artikkelen er over 1 år gammel

Anne og Anja havnet på pallen i Tromsø.

DEL

Det ble gull til Anne Soleng og «Givenchy» og bronse til Anja Bruksås og ponnien «Skealon Tom» i finalen i hall-mesterskapet i sprangridning i Tromsø sist helg. Det var søndag. Men både fredag og lørdag forsynte de to deltakerne fra Skjomen idrettslags ryttergruppe seg godt av premiebordet, og la grunnlaget for resultatene søndag.

Fredag deltok kun Anne og «Givenchy». Hun red i to klasser, der hesten må over hindre på hhv 100 og 110 cm. I den første klassen hadde ekvipasjen best stil og de vant. I den andre klassen var det også best stil, men med en tidsfeil mistet de førsteplassen.

Lørdag red Anja og «Tom» i to klasser med hindre på 80 og 90 cm. I første klasse stakk hun av med seieren, takket være null feil og best tid. I klasse 90 cm ble det nok en gang null feil, og dermed et godt utgangspunkt til finalen søndag.

Også Anne på sin «Givenchy» red i to klasser. I den første ble det ett riv, mens ekvipasjen i klasse 110 cm både fikk null feil og best stil, og med det førsteplass.

I finalerunden søndag, ble det spennende for Anja og «Tom» med omridning fordi flere hadde null feil. I siste runde ble det nok en gang null feil, men med tredje beste tid ble det en tredjeplass. Anja har jobbet hardt hele vinteren, så dette var god belønning for strevet.

Anne og «Givenchy» fikk null feil i finalerunden, og siden dette var eneste ekvipasje uten feil, ble det gull i mesterskapet for hest.

45 ekvipasjer deltok, og med det et relativt stor hall-mesterskap i Tromsø.


Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags