Hete narvikinger til Spania

Vilde Fjelldal, til venstre, og Katrine Winnem Jørgensen, nå  også sammen på landslaget..

Vilde Fjelldal, til venstre, og Katrine Winnem Jørgensen, nå også sammen på landslaget.. Foto:

Katrine Winnem Jørgensen og Vilde Fjelldal er fortsatt hete fotballdamer.

DEL

U23-landslagstrener Nils Lexerød har tatt ut troppen til samling i Marbella med kamper mot Nederland og Sverige.

Fra fire årskull

– Årets første U23-landslagstropp består av spillere fra fire årskull. De eldste har vært en del av denne gruppen i flere år, mens de yngste kommer fra fjorårets J19-landslag, sier Lexerød til fotball.no.

Han har funnet plass til to narvikinger, begge på Røa. Både Katrine Winnem Jørgensen og Vilde Fjelldal er blant de 20 uttatte jentene.

Les også:

Winnem Jørgensen er kaptein på Røa mens Fjelldal har jobbet seg tilbake etter mange skader. Winnem Jørgensen er forsvarsspiller/defensiv midtbane og Fjelldal angriper.

– Spennende spillergruppe

– Dette er en spennende spillegruppe. Mange av spillerne er dominerende på sine klubblag i Toppserien, de fleste har spilt i EM-sluttspill med J19 landslaget og flere har allerede vært på samlinger med A-landslaget. Lista ligger således høyt og vi kommer til å stille kravene deretter. Vi skal spille 10 kamper i år, alle mot topp internasjonal motstand der samtlige land unntatt Italia er ranket høyere enn oss på FIFA-rankingen. Vi kommer derfor til å få testet oss skikkelig, både som lag og individuelt, sier Lexerød, som også har satt sammen et nytt støtteapparat for sesongen.

Les også:

– Vi har et meget kvalifisert støtteapparat med Monica Knudsen og Cecilie Berg-Hansen som assistenttrenere, sistnevnte med ansvar for analyse. Samuel Dirscher er keepertrener og vi har rutinerte Ann Kristin Aarønes som tiltaksleder og Kristine Jahren som ny fysioterapeut. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med dette kompetente teamet, påpeker han.

Kamp-program

08.03. Norge – Nederland, Marbella

10.03. Norge – Sverige, Marbella

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags