Se Getligagutta på tynn is torsdag kveld

 Torsdag kveld går den store køllekampen - getligklare Narvik Ishockeyklubb møter innebandygutta til presteisjeoppgjør i Idrettens Hus. Publikum får gratis inngang.

Torsdag kveld går den store køllekampen - getligklare Narvik Ishockeyklubb møter innebandygutta til presteisjeoppgjør i Idrettens Hus. Publikum får gratis inngang.

Artikkelen er over 1 år gammel

Gratis inngang. Musikk. Speaker. Show. Og høydepunktet i Idrettens Hus torsdag kveld – den store køllekampen mellom Getligaklare hockeygutter på "tynn is" mot nesten eliteserieklare Narvik Wizards.

DEL

Køllekampen – Hockey vs innebandy – i prestisjefylt innebandykamp. Det er i Idrettens Hus det skjer.Torsdag kveld spiller Getligaklare og høytflygende ørner mot laget som tapte den avgjørende kvaliken til eliteserien i innebandy.

All-Star-kamp

Disse klubbene har i flere år møtt hverandre etter serieslutt, og kampen er allerede en tradisjon. Denne gang blir det prestisje – og litt mer enn så.Innebandyklubben Narvik Wizards vil lage en type All Star-kamp med inspirasjon fra NHL-ishockeyen.

– Vi spiller 4x15 minutter og i pausene blir det Skills-konkurranser mellom lagene, hvor også ungdomsspillere kommer å involveres, sier arrangementsansvarlig Mikael Karlholm i Narvik Wizards.

En ordentlig kamp på is hadde ikke vært mulig, det er ikke bare-bare å bytte innesko mot skøyter. Hockeyspillere er gode på barmark og kølleteknikken er veldig lik.

Thunman lånes ut

Denne gangen kan det bli jevnt.

– Anders Thunman spiller med oss, sier innebandytrener Max Davis-Lind, som vet hvordan det er å bytte en tung puck mot en plastball.

Tirsdag trente lagene sammen. Råsterke hockeygutter må lære seg hvor mye muskler de kan bruke. Å kaste en motspiller i vant - som her er mye lavere - blir ikke like lett.

– Vi lager et komplett arrangement med musikk, speaker og selvfølgelig kafeteria. Vi håper at tilhengere til både Wizards og Arctic Eagles og andre fyller tribunen i Idrettens Hus. Det er i utgangspunkt fri entré, men de som vil får gjerne støtte arrangementet med et beløp i inngangen, avslutter Karlholm.


Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags