Endelig har Demokratene, etter nesten 20 år i norsk politikk, fått en ledelse som kommer til å sette Norge ettertrykkelig på kartet ved høstens stortingsvalg. Ved partiets landsmøte i helga ble den meget dyktige, sympatiske, patrioten og anti-globalisten, Geir Ugland Jacobsen, enstemmig valgt til nye leder for Demokratene i Norge. Og han får med seg den meget kjente Kent Andersen, forfatter og skribent, kjent fra Document, som sin nestleder.

Geir Ugland Jacobsen var tidligere leder av Oslo FrP, men i desember 2020 ble Jacobsen kastet på dør at partileder Siv Jensen. Ei som ikke på noen måte ville høre snakk om at FrP måtte bli mer som et nasjonalt og konservativt parti. Et parti som satte Norge og nordmenn først. Oslo FrP ble så lagt ned, og like etterpå meldte Jacobsen overgang til Demokratene. Noe som vi alle snart vil få merke når Ugland Jacobsen og Kent Andersen kobler inn dobbel turbo i valgkampen!

Og dette er svært gode nyheter for det norske folk. Et som har vært ført bak lyset nå i mange år. For disse to, Ugland Jacobsen og Kent Andersen, de er noe helt nytt i norsk politikk. Og de bryr seg virkelig om vår kjære nasjon og det norske folk. For slike politikere vi har i Høyre, KrF og Venstre, og som nå styrer landet, de er etter min mening totalt ubrukelige og kunnskapsløse. Og bør få avløsning i september. Ja, man har gode grunner til å spørre seg sjøl hvordan disse makter å holde dette skuespillet gående, år etter år?

For hva godt har de gjort for oss nordmenn? Det eneste de klarer er å gi bort hele landet til EU, og i dag gikk hele vår jernbane til EU.

Ja, tiden er overmoden for nye folk som tør snakke sant! Noe som svært få politikere i dag tør. Etter min mening er de kun etterplaprere og feiginger som har åpnet Norge for rov og ran. Der de alle sammen hører til i det samme partiet, nemlig stortingspartiet! Noe de knapt nok sjøl forstår. I stedet er de med på den nasjonale utforkjøringen, der vårt land skal gå i oppløsning!

Jeg tror jeg har mange med meg når jeg påstår at vi nå lever i triste og uvirkelige tider? Der vi har et storting som er på kollisjonskurs med folket og som er helt på avveier, ja nærmest i oppløsning, til anarki og kaos, som vi ikke kjenner slutten på. Det er vel neppe bare meg som tydelig ser at Norge går samme vei som resten av Europa og som minner meg mye om Romer-rikets undergang? Ja et kontinent overflommet – planlagt, med vitende og med vilje, med uregjerlige masser fra Midtøsten og Afrika. Og som ganske sikkert, om de bare blir mange nok, vil gjøre oss alle til treller og overta alt hva vi har bygget, kjempet og sloss for – og våre kvinner har grått for!

Og forleden stemte nesten et samlet storting, ja der KrF var med, for den nye flaggloven, og som utvilsomt betyr at både Norge og Den norske kirke går i full oppløsning. Vårt vakre flagg med korset som skapte fellesskapet og den sivilisasjonen som vi tilhører, den sivilisasjonen er på vei ut. Og jeg håper at både KrF og Venstre, disse to lite nasjonalvennlige partiene vil få reisepass ved høstens valg!

Ja, jeg kjemper for fedrelandet, langt mer enn for enkelte partier. Noe jeg har gjort i over 50 år. Jo, sistnevnte kan nemlig skiftes ut, men vi har ikke rett til å skifte ut Norge!

Derfor oppfordrer jeg alle gode nordmenn til stemme på Demokratene i Norge ved høstens valg i september!