Han imiterer «kandidater» til den ledige jobben som landslagssjef - nå går videoen som en farsott på Facebook

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Torsdag kunne flere medier melde at Ole Gunnar Solskjær har takket nei til videre samtaler om mulighetene for å overta den ledige trenerjobben for det norske fotballandslaget.

Det betyr at NFF har fått negativ respons hos tre kandidater allerede etter at Per-Mathias Høgmo var ferdig som landslagssjef.

Onsdag la Erling Jaarl Forsaa (24) ut en video på Facebook. Nå er den sett av over 6000 personer på et døgn.

– Det er ganske sykt egentlig, ler han.

Om filmen sier han at han ikke er helt fornøyd.

– Jeg har akkurat lært meg å imitere noen av disse personene og jeg er ikke helt fornøyd enda, men det er gøy å prøve ut nytt stoff, sier 24-åringen.

Facebook-hit

Han har vokst opp på Evenskjer og har drevet med imitering helt siden han var liten.

– Det er noe som har ligget i meg hele tiden, men som jeg ikke har tatt i bruk før i den senere tid. Jeg har nok arvet talentet fra min far. Han er en entertainer og har flere ganger imitert andre familiemedlemmer, uten at jeg skal nevne navn, humrer han.

For to år siden startet han en Youtube-kanal kalt «Imitator kanalen» – noe han betegner som en tabbe.

– Folk gidder ikke lenger å klikke seg inn på en nettside for å se videoer. De vil ha dem på Facebook, mener Forsaa.

Derfor har han nå opprettet en Facebook-side og debut-videoen (som du kan se øverst i saken) har gått som en farsott på

Facebook.

– Første gang jeg la ut en video ble jeg oppringt av blant annet Nordlys og det ble liksom en forventningsgreie med å komme med noe nytt, men jeg hadde ikke tid. Det har jeg egentlig ikke nå heller, siden jeg er blitt far, men jeg er i pappaperm til i mai. Nå får jeg ideer når jeg er ute å triller tur med sønnen min, fortsetter imitatoren.

I videoen kan du blant annet høre at videoen er sponset av kollektivtransport, gang og sykkelstier, Emmaljunga og diverse graffiti. Altså bare tull.

– Jeg har ingen sponsorer, så jeg tok rett og slett det jeg møtte på veien. Da ble det ganske ideelt med sykkelstiene, kollektivtransporten, vogna vår og diverse graffiti, ler han.

Vil leve av talentet

24-åringen innrømmer at han godt kunne tenke seg til å leve av talentet.

– Jeg har innsett at jeg har to talenter. Det er salg og det er imitasjon. Det har jeg innsett gjennom mange tilbakemeldinger fra folk. Blant annet opptrådte jeg i en 60-årsdag for noen i Bogen som jeg egentlig ikke kjenner. Tilbakemeldingene var veldig gode og enkelte mente jeg kunne leve av dette, forteller han.

– Jeg skal ærlig innrømme at jeg elsker å gjøre dette og så lenge folk liker det, så skal jeg fortsette med det. Drømmen min er å få et eget TV-program, røper Forsaa.

Han blir imidlertid ikke å se på noen talentprogrammer ut over året på diverse TV-kanaler.

– Jeg skal gå motsatt vei for å bli kjent, enn å være med på et TV-program og bli kjent et halvt år, sier han.

– Bare se på Kurt Nilsen, han vant Idol og ble skikkelig stor, men hva med alle de andre vinnerne årene etter? De har man ikke hørt en «mannskjit» om, fortsetter 24-åringen.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken