Gå til sidens hovedinnhold

Hvor er lederen i Narvik Ap?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har forståelse for at det har vært tøft for Tina Denstad å stå diskusjonene på Facebook angående både Taraldsvikjordet og ikke minst i skolesaken. Ap har møtt kraftig kritikk. Ikke Tina.

I alle organisasjoner er det øverste leders ansvar å støtte ansatte når det stormer.

For folkets røst blir ikke svakere. Disse utfordringene blir ikke å forsvinne ved at man melder seg ut av kritiske fora på Facebook. Arbeiderpartiet har styrt Narvik siden dag én, bortsett fra fire år med Tore Nysæter sin ledelse. Dere har dermed et enormt ansvar for å lytte til kritikk.

Les også

Tina har fått nok av konspirasjonsteorier og grums: – Jeg er utrolig lei

LES OGSÅ:

Når det gjelder ungdomsskole saken så tror jeg folket har store problemer med at AP i 2018 var pådriver til å bygge dagens Narvik ungdomsskole for stor i forhold til forventet behov for Narvik-halvøya.

I 2018 beroliget Narvik Ap med at dette ikke hadde sammenheng med at man skulle legge ned Bjerkvik og Ankenes ungdomsskoler ved neste korsvei.

Nå er prosessen i gang og mye tyder på at saken ble avgjort da Narvik ungdomsskole ble vedtatt bygget for stor i 2018. Innspillene i 2020 har dermed vært et spill for galleriet.

For helt ærlig, kjære leder: Hvorfor skal man bruke 20 millioner eller mer på å bygge mer enn man trenger om man ikke har planer for å bruke arealet til noe? I en kommune uten penger? Syltynt.

Bjerkvik har vært lovet mye og lite har blitt levert. Jeg har stor forståelse for bygdas raseri.

Personangrep er ikke noe jeg støtter. Men partiangrep mener jeg demokratiet må tåle.

Arbeiderpartiet må ta sitt ansvar som kommunens største parti. Begynn å lytte til kritikken fra Bjerkvik.

Når det gjelder saken om Elvedalen er den betent i forhold til AP mye på grunn av at partiet kom med lovnader da de vippet seieren og fikk folkets gunst i 2016. Ingenting av det vår kjære ordfører lovte er blitt gjennomført.

Narvikgården AS fått presentert sin sak, men stadige invitasjoner til Narvik AP har én etter én blitt høflig avslått. Svaret har vært at man ville ha hele bildet fra Narvikgården AS før man lyttet til protestene. Selv om hovedtyngden av argumenter ikke har endret seg siden 2014.

Hovedtyngden av argumenter går også på forhold som ikke vil endre seg basert på hvordan bygget plasseres på tomten.

Det er også utrolig av forslag på hestehandel blir presentert fra personer nært Ap uten verv oss bekjent verken i Narvikgården AS eller i Arbeiderpartiet. Og det på sosiale medier i tillegg.

Fellesnevner i både skolesaken Bjerkvik og Elvedalsaken er:

- Dugandsinnsats føles ikke verdsatt

- Tusenvis av underskrifter får ikke AP til å ville lytte. Ei heller mengden av leserinnlegg fra andre støttespillere.

- Mange av motstanderne i begge sakene har stemt AP og føler seg sviktet av partiet som i tillegg er Narvik største.

- Vi forventer at demokratiske prosesser med innspill er reelle. Saker skal ikke avgjøres på forhånd.

Så hvor er du? Kjære leder i Arbeiderpartiet Narvik?

Og nei, det er ikke vår kjære ordfører jeg forventer kommer på banen.

Kommentarer til denne saken