Hvorfor er vi sinte?

Vi er sinte fordi vi er fanget i en prosess der utfallet virker forhåndsbestemt, skriver Thor Vegard Sletten Torsteinsen.

Vi er sinte fordi vi er fanget i en prosess der utfallet virker forhåndsbestemt, skriver Thor Vegard Sletten Torsteinsen. Foto:

Av

Til Tina Denstad - gruppeleder for AP, Paul Rosenmeyer - gruppeleder for H, Vegard Lind-Jæger - gruppeleder for SV, Bror Martin Hanssen - gruppeleder for MDG, Boy-Arne Buyle - gruppeleder for KrF.

DEL

LeserbrevDet sinnet vi har handler ikke om elevers undervisning i nye klasserom. Vi er sinte fordi vi er fanget i en prosess der utfallet virker forhåndsbestemt. Kort oppsummering: Det blir vedtatt i 2016 at dagens skolestruktur for barnetrinnet skal opprettholdes. Det blir vedtatt i 2017 at Ankenes skal få beholde sitt ungdomstrinn. Det brukes ikke penger på vedlikehold av mellomtrinnbygget på Ankenes til tross for at det er godt kjent at det her er mye som må gjøres. Så bygges det en skole som er prosjektert også for elevene ved Ankenes ungdomsskole. Deretter stenges tre klasserom på mellomtrinnet. Nå er det dårlig plass til elevene på mellomtrinnet og Narvik kommune har brukt mye penger på ny skole i byen. Den 14. mai 2020 blir det på et digitalt kommunestyremøte flerstemmig vedtatt et alternativ som ikke på forhånd er kjent foruten for de som har gått sammen og laget det. Og som resultat av dette flyttes høstens 8. trinn til byen for å gå sine tre år på ungdomsskole der. I tillegg påstår dere at dette ikke er å foregripe struktursaken til høsten. Vi tror dere ikke. Vi tror at det er dette som har vært planen hele tiden. Vi er sinte fordi vi har politikere som framstår som falske.

LES OGSÅ:Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags