Gå til sidens hovedinnhold

I dag kommer Dag Otto og TV 2 til Leknes: – Det er hyggelig om det ser så bra ut som mulig i når det skal filmes

Artikkelen er over 2 år gammel

Mandag ettermiddag kommer TV2 og Dag Otto Lauritzen til Lofoten for å filme langs traseen der det skal sykles under Arctic Race of Norway 15. og 16. august. Da skal de også gjennom Leknes med kameraene, hvor det skal være målgang, byfest og to passeringer torsdag 15. august.

Det melder Lofotposten.

Næringssjef Sigve Olsen i Vestvågøy, som har ansvaret for byfesten i Leknes, oppfordrer derfor alle som har en eiendom som er eksponert mot Storgata, Idrettsgata eller Lekneskroken til å ta en liten sjekk utenfor.

– Det er jo hyggelig om det kan se så bra ut som mulig i byen vår når det skal filmes, sier næringssjefen i nyhetsbrevet til Vestvågøy kommune.

Han påpeker at man ikke vet hvor mye som vil bli brukt av filmmaterialet, og når det vil bli vist, men han har fått opplyst fra Destination Lofoten at Leknes står på kjøreplanen, all den tid det er målgang her for første etappe. Det betyr at det trolig blir et særlig fokus på strekningen Alf Lie-rundkjøringa til Rønsvoll der spurten og målgangen vil foregå.

Les også: Akkurat her skal rytterne dundre i mål!

– Selve målstreken blir som tidligere opplyst rett utenfor Skulbrugården, sier Sigve Olsen.

Destination Lofoten har et overordnet ansvar for å vise fram Lofoten i forkant av Arctic Race of Norway, og de vil også lage den såkalte «road book» som forteller TV-folkene om hva som finnes langs traseen det skal sykles.

Les også: Maichel vil lede politiet under Arctic Race: – Det vil bli et massivt oppbud av politi

Kommentarer til denne saken