(Siste)

Finalehjemmene ligger i Trondheim, Tiller, Fannrem, Namsos, Seljord, Hamar, Halden og Oslo. Blant årets finalister i konkurransen «Norges vakreste hjem» finner vi en leilighet på 40 kvadratmeter og flere rekkehus og eneboliger.

– Årets finalister har boliger i alle størrelser og stiler, men felles for dem alle er at de har turt å gå sine egne veier og skape personlige og spennende hjem, sier juryleder og sjefredaktør i BoligPluss, Birthe Midtun.

Kreativitet

Nordmenns interesse for og kunnskap om interiør har aldri vært høyere enn nå, noe som tydelig gjenspeiles i engasjementet rundt konkurransen. Med rekordmange påmeldte hjem fra hele landet, hadde juryen en krevende jobb med å velge ut de åtte som går videre i konkurransen.

– Vi har sett etter boliger med det lille ekstra, de som kan inspirere andre og by på gode ideer til fine og kreative løsninger du kan gjøre selv. Resultatet ble åtte vakre hjem som representerer et bredt spekter av stiler – fra det lyse, nordiske til det fargerike og lekne, sier Midtun.

Din favoritt

Et team fra arrangøren reiser nå landet rundt for å besøke finalistene og fotografere hjemmene. Det er disse bildene som legges til grunn når juryen møtes igjen til høsten for å kåre hovedvinneren.

Publikum kan allerede nå stemme på sin favoritt til Folkeprisen på boligpluss.no. Vinnerhjemmet, samt hjemmene som kommer på andre- og tredjeplass, vil bli presentert i høst. (ANB)