Startet Vinterfestuka tidlig i år

GLAD GJENG: – Denne gaven gjør at vår økonomi tilsier at vi kan fortsette med god aktivitet i klubben, og pengegaven gir oss rom til å legge til rette for årets vinterfestuke, sier overrallar Trond Hansen etter å ha fått 20.000 kroner fra Jernbanepersonalets bank og forsikring i Narvik.

GLAD GJENG: – Denne gaven gjør at vår økonomi tilsier at vi kan fortsette med god aktivitet i klubben, og pengegaven gir oss rom til å legge til rette for årets vinterfestuke, sier overrallar Trond Hansen etter å ha fått 20.000 kroner fra Jernbanepersonalets bank og forsikring i Narvik. Foto:

Av

Med rallardåp av konsernsjef Lars Fritzø og konserndirektør Helge Dalen i bank, og en sjekk på 20.000 kroner til Rallarklubben, tjuvstartet Jernbanepersonalets bank og forsikring i Narvik Vinterfestuka 2019 allerede denne uka.

DEL

Denne uka hadde Jernbanepersonalets bank og forsikring (Jbf) Narvik besøk fra konsernledelsen i Oslo. Da fant Jbf ut at det var en passende anledning til å gjøre konsernsjefene bedre kjent med rallarkulturen i Narvik og lokal historie.

– Hva er mer naturlig da enn en vaskeekte rallardåp?, spør avdelingsbanksjef Line Viklem Eidum.

Svært takknemlig

Jbf Narvik ønsket samtidig å gi en oppmerksomhet til den stolte og ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik. Dette skjedde under en tilstelning på Breidablikk gjestehus.

– Rallarklubben er basert på rent dugnadsarbeid og har gjennom mange år profilert byen og vår jernbanehistorie på en særdeles utmerket måte. Derfor synes vi det er fint å kunne gi et bidrag til deres arbeide med å markedsføre malmbyen Narviks historie, sier avdelingsbanksjefen.

Overrallar i Rallarklubben gjennom mange år, Trond Hansen, er svært takknemlig for bidraget.

– Denne gaven gjør at vår økonomi tilsier at vi kan fortsette med god aktivitet i klubben og pengegaven gir oss rom til å legge til rette for årets Vinterfestuke. Vi har en del kostnader som kommer i forbindelse med blant annet Barnas Dag, blant annet med å engasjere korps. Alt dette for å skape aktivitet og trivsel i Vinterfestuka.

Størst vekst

Jbf Narvik er et av konsernets åtte avdelingskontorer, beliggende i jernbanebyer over hele landet.

– Litt hyggelig er det jo også samtidig å kunne formidle at Jbf Narvik er det avdelingskontoret i konsernet som har aller størst vekst, og som også scorer svært høyt på kundetilfredshet, sier konserndirektør bank Helge Dalen.

Det betyr også flere ansatte lokalt. I 2018 ansatte derfor Jbf Narvik enda en rådgiver i fast stilling lokalt. I dag er det fem ansatte innen bank og forsikring ved avdelingskontoret i Narvik.

Artikkeltags