Irene fikk ungdomsprisen

AKTIV: Ordfører Erling Bratsberg og Irene Antonsen som tar ungdomsprisen som et tegn på at det blir satt pris på det hun har gjort og gjør i ungdomsmiljøet i Lavangen.               Foto: Harold Jenssen

AKTIV: Ordfører Erling Bratsberg og Irene Antonsen som tar ungdomsprisen som et tegn på at det blir satt pris på det hun har gjort og gjør i ungdomsmiljøet i Lavangen. Foto: Harold Jenssen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

- Har vært aktiv i ungdomsmiljøet i mange år.

DEL

Lavangen kommunes ungdomspris for 2015 ble under åpningen av Lavangsvekka tirsdag ettermiddag tildelt 17-årige Irene Antonsen.

Det var ordfører Erling Bratsberg som foresto tildelingen.

Bilde, blomster og penger

Ungdomsprisen består av et innrammet bilde med motiv fra Lavangen og med inskripsjon, samt blomster. Dessuten består prisen av en gavesjekk fra DNB på kr 3000,-.

Ordføreren fortalte innledningsvis at ungdomsprisen kan tildeles en ungdom eller en gruppe/lag som gjennom sitt engasjement har gjort en spesiell innsats for Lavangen. Prisen kan gis til ungdom mellom 13 og 23 år, og det er formannskapet som er jury for prisen.

- Engasjert

Ordfører Bratsberg poengterte at selv om Irene Antonsen er ung, har hun vært aktiv i ungdomsmiljøet i Lavangen gjennom mange år. Hun er et engasjert og aktivt medlem av Lavangen ungdomsråd. Hun betegnes som positiv og blid, og som en solid ressurs ved arrangement i regi av ungdomsrådet. Også ved årets første nordnorske mesterskap (NNM) i Ola-billøp som går av stabelen på Tennevoll kommende lørdag, har hun vært med og gitt sitt bidrag.

Første

– Irene Antonsen har også vist innsikt i politiske prosesser, noe som resulterte i at hun ble valgt til den første varaordføreren i Barne- og unges kommunestyre i Lavangen, understreket ordfører Erling Bratsberg idet han overrakte ungdomsprisen til 17-årige Irene Antonsen.

Prisvinneren sa etter tildelingen at hun syntes det var hyggelig å få denne prisen, og at hun er veldig takknemlig for at hun ble valgt ut til å bli årets ungdomsprisvinner i Lavangen.