Jacob (27) fra Narvik gikk rett fra trainee- til lederstilling i Bodø: – Jeg har ingen planer om å flytte på meg

I NY JOBB: Jacob Opshaug, fra Narvik, er ansatt i en lederstilling i Iris Salten sitt datterselskap Retura Iris.

I NY JOBB: Jacob Opshaug, fra Narvik, er ansatt i en lederstilling i Iris Salten sitt datterselskap Retura Iris. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jacob Opshaug har fått fast jobb som logistikk- og utviklingsleder i Retura Iris i Bodø.

DEL

I konkurransen med 41 personer, mange med mer erfaring fra arbeidslivet på baken, var det narvikingen Jacob Opshaug (27) som vant fram. Nå blir han ny logistikk- og utviklingsleder i Bodø-selskapet Retura Iris, etter å ha vært trainee i selskapet.

Det går fram av en pressemelding.

Utdannet i hjembyen

Opshaug er utdannet siviløkonom, og har en bachelor i økonomi fra UiT Narvik med spesialisering innenfor logistikk. Han har en master fra Nord Universitet med spesialisering innen finans og økonomisk analyse.

Som trainee har Opshaug jobbet med et nytt IT-system, som kommer til å bli viktig for ham i den nye stillinga. 27-åringen får ros fra ledelsen.

– Mange av søkerne ville gjort en god jobb som logistikkleder, men vi ønsker like mye bidrag på utvikling av systemer, effektivisering og digitalisering. Vi skal være framtidsrettet og i front i bransjen vår i alt vi gjør, og da er Jacob den beste kandidaten, sier daglig leder i Retura Iris, Anders Tverbakk, ifølge pressemeldinga.

Vil få ungdom til å bli

Opshaug virker fornøyd med ansettelsen, og setter pris på å kunne bli værende i Bodø, der han er aktiv i kampsportmiljøet.

– Det er en sport som har fascinert meg i mange år. Vi er en flott gjeng i Bodø som nå pusser opp egne lokaler. At jeg har fått godt nettverk på jobb og kampsporten, gjør at jeg trives veldig godt i byen, og har ingen planer om å flytte på meg, sier Opshaug ifølge pressemeldinga.

Daglig leder Anders Tverbakk er opptatt av samfunnsansvaret til bedriften, og trekker i pressemelding fram hvor viktig det er for dem å bidra til at ungdom med høyere utdanning får jobbmuligheter og ikke forlater regionen.

– Jeg kunne lett ha flyttet ut av både regionen og fylket, men nå blir jeg værende i Bodø der jeg har funnet meg til rette og trives stort, siteres Opshaug på i pressemeldinga.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken