– Jeg håper at et utenforstående kollegium grundig undersøker om det er blitt begått ulovligheter

Motarbeidet? For en som er utenforstående synes det som at UNN prøver å motarbeide Dr Kratholm på alle mulige måter, skriver Terje Forslund i dette innlegget.

Motarbeidet? For en som er utenforstående synes det som at UNN prøver å motarbeide Dr Kratholm på alle mulige måter, skriver Terje Forslund i dette innlegget.

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er interesant at Dr. Kratholm nå har fått bevist at bakterien som skadet hans pasienter herstammer fra luftanlegget. Jeg er ikke personlig venn av Dr. Kratholm, men jeg leser at her er det blitt begått feil i mange beslutninger. Først av alt; Det forundrer meg at UNN-professor Gunnar Skov Simonsen sier at det uinteressant å finne ut hvor bakteriene stammer fra. Dette synes jeg er merkelig sagt av en professor. Det har da alltid vært viktig å søke etter fokus hvor bakterier kommer fra. Det gjelder jo mange andre sykdommer også som f. eks. Tuberculose osv.

For en som er utenforstående synes det som at UNN prøver å motarbeide Dr Kratholm på alle mulige måter. Er dette en villet politikk fra UNN undrer jeg. Hva er dette for etikk?

Hva gjelder de eventuelle brudd i økonomiske saker tar jeg ikke stilling til, men betrakter man det rent medisinsk etiske er dette et alvorlig overtramp. Jeg håper at et utenforstående kollegium grundig undersøker om det er blitt begått ulovligheter i oppsigelsen av Dr Kratholms avtaler. Har man lov å slutte en kontrakt på dagen?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken