For tredje året på rad gjester de Narvik i jula

Foto: Care Gospel

Foto: Care Gospel

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Det er tredje året på rad Care Gospel er i Narvik med julekonsert.

– Vi ser at gjestene på vår konsert her blir flere og flere for hvert år, selv om det av og til kræsjer med håndballdamenes landskamper, sier Kim Jakobsen i Care Gospel i en pressemelding.

Care Gospel er et kor som har utgangspunkt i gospelsjangere; kjente sanger fra Oslo Gospel Choire til amerikanske og engelske storheter innen Gospel.

– På våre julekonserter tar vi i tillegg med oss klassiske julesanger og julesanger som kanskje ikke er så alt for kjente, men allikevel utrolig vakre og stemningsfulle og passer godt inn i rammen som Narvik Kirke setter, fortsetter han.

De siste åtte årene har julekonsertene til Care Gospel vært en suksess i Harstad. Der har de solgt ut Harstad kirke hver lillejulaften.

– Ingenting slår en fullsatt kirke når alle står oppreist og er med å synge på den aller siste sangen; «Deilig er jorden» skaper en magisk atmosfære som får både publikum og korister i til å kjenne på det som kan kalles «Gåsehudfaktor"...... før man rusler hjem til ferdigpyntet julehus og kan ta juleferie, sier Jakobsen i pressemeldingen.

Det er den samme konserten de nå kommer med til Narvik.

– Men her får dere den litt før lillejulaften, før Harstadværingene. 11. desember har vi booket Narviks vakre kirke og kjører den samme konserten der som den blir i Harstad. En liten «førpremiere» kan man nesten kalle det.

Artikkeltags