Det begynte som en enkel idé om å skape et lyspunkt – nå utfordrer Kenneth næringslivet

Artikkelen er over 1 år gammel

Oppfordrer til å ta vare på de eldre samfunnsborgerne i juletiden.

DEL

Det begynte som en enkel idé om å skape et lite lyspunkt for noen av dem som av aldersrelaterte og helsemessige årsaker ikke kan delta i juleforberedelsene på samme måte som oss andre. I år var det tredje året på rad at Kuraas, Ofoten Rør og Næring i nord stelte i stand julemiddag for beboere og ansatte på Furumoen sykehjem.

Det skriver redaktør i Næring i nord, Michael Ulriksen, i et presseskriv.

– Det er utrolig fint for oss å oppleve hvordan noe som koster oss så lite kan glede så mange. Alle vi som står bak ser hvert år frem til å komme opp til alle disse takknemlige menneskene, sier Tor Arne Pedersen i Ofoten Rør.

Utfordrer Næringslivet

Kenneth Kuraas sier seg enig og legger til at han skulle ønske andre bedrifter kunne ta lignende initiativ for de andre alders- og sykehjemmene i kommunen.

– Tenk for en positiv greie det kunne blitt om byens næringsliv hvert år tok ansvar og vartet litt opp for alle våre eldre som har så lett for å bli avglemt i en travel førjulstid. Det er summen av disse små lysglimtene og positive tiltakene som på sikt vil bidra til å skape økt trivsel og bolyst i byen vår, mener Kuraas.

Juletallerken og allsang

I år ble det servert i overkant av 150 kuverter med ribbe, medisterkaker, julepølse og tilbehør.
Narvik kirkekor stilte også opp med forsanger som ledet en flott og høytidelig seanse med allsang.

– Dette er blitt noe vi ser frem til og gleder oss til hvert år. Det koselige julearrangementet er både helhetlig å godt gjennomført og virker samlende for hele Furumoen, sa avdelingssykepleier Marit Henriksen da hun takket initiativtakerne.

Gutta boys

For tredje året på rad reiste også bruker av dagsenteret, Else Marie Berget, seg også denne gang og takket på vegne av beboerne og brukere.

– Kjære gutta boys. Når dere kommer hit, kommer også jula hit. Tusen takk for omtanken dere viser og innsatsen dere legger ned, siteres hun på i presseskrivet.

Artikkeltags