Denne pakken skal til Thomas. Nå leter Posten etter bestemor og bestefar i Narvik som sendte pakken

Denne julegaven til Thomas fra bestemor og bestefar i Narvik ligger på postens brevterminal på Lørenskog. Nå håper postens juledetektiv Åse Marie Lerfald at Fremover kan hjelpe henne med å finne besteforeldrene, slik at pakken kommer frem til Thomas.

Denne julegaven til Thomas fra bestemor og bestefar i Narvik ligger på postens brevterminal på Lørenskog. Nå håper postens juledetektiv Åse Marie Lerfald at Fremover kan hjelpe henne med å finne besteforeldrene, slik at pakken kommer frem til Thomas. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Pakken ligger på brevterminalen til Posten Norge på Lørenskog. – Vi håper en sak i Fremover hjelper oss å finne ut hvem som skal ha pakken.

DEL

Det sier juledetektiv Åse Marie Lerfald i postens julegaveservice til Fremover.

– Pakken er merket med til Thomas fra bestemor og bestefar i Narvik, forteller hun.

Lerfald forteller at pakken er sendt som et brev, og at den må ha falt ut av forsendelsen underveis. Dermed kom ikke pakken frem til Thomas før jul.

– Vi vet ikke mer om hvor pakken skal, og den er heller ikke etterlyst hos oss.

Vil at pakken skal frem

Postens juledetektiv synes det er fælt at pakken ikke har kommet frem. Nå håper hun at bestemor og bestefar i Narvik kjenner igjen pakken og tar kontakt før fredag.

– Vi vil jo gjerne at pakkene skal komme frem, sier hun.

Juledetektiven har vakt til og med fredag ettermiddag. Hvis besteforeldrene eller Thomas skal etterlyse pakken etter dette, må de ta kontakt med postens kundeservice.

– Vi har en egen nettside hvor de kan sende en henvendelse, eller så kan de ringe, sier Åse Marie Lerfald.

Nettsiden er: https://www.posten.no/jul/juledetektiv

Aldri så få pakker som nå

Hun forteller at det aldri før har vært så få pakker som ikke har kommet frem til jul som i år.

– Og det til tross for at det aldri er sendt så mange pakker som i år. Det ble sendt 50 millioner pakker og brev i desember. I området vårt som er Sør-, Øst- og Vestlandet er det 10 pakker som ikke har kommet frem. Det er lite. I hele landet er det 125 uløste julegave-saker, forteller Lerfald.

Artikkeltags