KJØLE NED: Etter at Hjalmar Nørstebø-Solbjør har kokt opp vann og sukker, skal væsken avkjøles til 37 grader. Det gjøres i et melkespann. Etterpå blandes de andre ingrediensene til ølet i.  FOTO: Heiko Junge / NTB scanpix

KJØLE NED: Etter at Hjalmar Nørstebø-Solbjør har kokt opp vann og sukker, skal væsken avkjøles til 37 grader. Det gjøres i et melkespann. Etterpå blandes de andre ingrediensene til ølet i. FOTO: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Her brygger han juleøl slik de gjorde det før: – Man skulle merke det i hodet

Så lenge vi har feiret jul, har øl vært en del av tradisjonen. I det gamle bondesamfunnet kunne du få bot hvis du ikke brygget øl til jul.
Heiko Junge / Ntb Scanpix
Av
Publisert
DEL
Så lenge vi har feiret jul, har øl vært en del av tradisjonen. I det gamle bondesamfunnet kunne du få bot hvis du ikke brygget øl til jul.

Artikkeltags