Kjære alle sammen!

Denne høsten har vi i stor grad hatt mulighet til å gjennomføre opplæring på vanlig måte, og vi har vært på grønt smittenivå. Pandemien har likevel vært en del av hverdagen. Vi har alle fulgt smittevernreglene og vært hjemme når vi har vært syke. Det har ført til høyere fravær enn det vi vanligvis har. Vi har fått vaksine, og vi skal få mer, og vi har et felles ønske om at pandemien snart skal være forbi.

Jeg håper at dere alle likevel har lært mye, og at dere har fått gode minner fra første halvdel av dette skoleåret.

Vi går nok en gang inn i en juletid med restriksjoner som går ut over det sosiale livet til ungdommen. For noen av dere vil det gå helt fint, men husk at det er noen som sliter. Ring en venn du ikke har snakket med på en god stund. Send dem et artig bilde eller en video. I et samfunn under restriksjoner er det lett å føle seg alene, men vi lever i en tid hvor det aldri har vært så mange muligheter for å vise at man bryr seg om hverandre uten å treffes fysisk. Det tar kanskje bare noen minutter, men det kan bety så mye for dem det gjelder.

Lad batteriene i jula.

Vi som jobber på Narvik vgs savner deg allerede, og vi ser frem til å treffe deg igjen i januar. Ha en god jul og et godt nyttår!