SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kampen Mourinho ikke vil tape

 Jose Mourinho har hatt suksess i sine første kamper som Tottenham-manager. I kveld venter en følelsesladet bortekamp mot Manchester United.

Jose Mourinho har hatt suksess i sine første kamper som Tottenham-manager. I kveld venter en følelsesladet bortekamp mot Manchester United. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Jose Mourinho er tilbake på Old Trafford i kveld som manager for Tottenham. Det er en kamp portugiseren garantert ikke vil tape.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips: Her er oddstipstips på 19 av onsdagens kamper

Oddstips Premier League: Kampen Mourinho ikke vil tape

Oddstips Premier League: Denne statistikken skremmer vettet av Everton-fansen

Midtukekupongen: Midtukekupong med seks kamper fra Premier League

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er et omfattende langoddsprogram denne onsdagen. Det spilles seks kamper i Premier League og både Liverpool og Manchester United er i aksjon. Det spilles også midtukerunde i både fransk Ligue 1 og i den skotske toppserien denne uken. I tillegg er det kamper i Coppa Italia og det er cup også i både Belgia og Portugal. På hockeyfronten er det kamper fra HockeyAllsvenskan og natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL. Så er det også verdenscup skiskyting fra Østersund med 20 km for menn.

NB! Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Manchester United - Tottenham 2,65 - 3,25 - 2,55 U (spillestopp kl. 2025)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Svært skuffende hjemmekamp av United mot nyopprykkede Aston Villa søndag kveld og aldeles ikke ufortjent at Villa fikk med seg ett poeng fra Old Trafford. Riktignok ligger United på en tilsynelatende fin 9. plass, men det kun fire poeng ned til Everton på 17. plass. Til helgen er det bortekamp mot Manchester City og taper United disse to kampene, begynner det å se skummelt ut for Ole Gunnar Solskjær. Brukbare 3-3-1 på sju spilte hjemmekamper denne sesongen. Paul Pogba er fortsatt ute, mens Scott McTominay kan være tilbake. Også Nemanja Matic er tilbake i trening, men neppe klar til onsdagens storkamp. Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah og Diogo Dalot er alle fortsatt ute på ubestemt tid.

Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Jose Mourinho med to strake 3-2 seier i serien etter sin inntreden i Totteham. Har faktisk ledet 3-0 i begge de kampene, men sluppet inn to mål i sluttfasen i begge. Har avansert til femteplass på tabellen med sine 20 poeng, men er likevel ni poeng bak Manchester City på 3. plass. Svake 1-3-3 på bortebane hittil, men vant altså første bortekampen i regi Mourinho. Erik Lamela og Michel Vorm er fortsatt ute for Spurs, mens både Hugo Lloris og Ben Davies er langtidsskadd.

Julegavetips! Sjekk tilbudene på årets Tottenham-drakter her!

Tottenham vant på Old Trafford både i 2012/13 og 2013/14-sesongen, så ble det fire strake seire til Manchester United, før Tottenham vant 3-0 i tredje serierunde forrige sesong. Nå blir det en meget spesiell kamp med Jose Mourinho tilbake på Old Trafford som Tottenham-manager. Uavgjort er det klart mest sannsynlige utfallet og 3,25 er fin odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken