Gå til sidens hovedinnhold

Kan Narvik hockey reise seg? Får ny sjanse mot Lillehammer torsdag

I et forsøk på scoring(er) tok Narvik hockey ut keeperen på stillingen 1–3 mot slutten – og tapte 1–4. Torsdag får Mikael Kvarnström sine gutter en ny sjanse til poeng mot Lillehammer. Du kan følge oppdatering fra Narvik-Lillehammer på fremover.no fra klokken 18.30.

Narvik hockey holder følge med motstanderen i deler av kampen. Men Benjamin Byrkjeland og co. står ikke samtlige 60 effektive minutter. I den første av to kamper klarte gjestene onsdag å score mot med en spiller mindre på isen. Når heller ikke spillet i overtall sitter, så sliter Narvik med å ta poeng. Torsdag får guttene en ny sjanse til å øke en mager poengkonto. Skal det skje må det bli mer trykk foran motstandermålet.

Les også

Carl Ludvik uttrykker det alle kan se: – Dette er for dårlig

LES OGSÅ:

– Onsdag var det ingen som stupte på mål, etterlyste Sverre Ruud Ellingsen, hockeymedarbeider i Fremover og TV2.

I torsdagens kamp må gjestene unnvære Emil Nyhus, som fikk utvisning i 25 minutter for knetakling onsdag. Han må sone. Onsdag sto Tobias Gran i mål for Lillehammer. Kanskje blir det gjensyn med Nordkraft Arena-isen for Joona Partanen i dag.

Narvik hockey har nye hjemmekamper lørdag og tirsdag. Lørdag blir det møte med Arttu Niskakangas og hans klubb Stjernen. Tirsdag kommer Stavanger på visitt igjen, under to uker etter at Oilers sist var i Narvik.

Les også

Hentes på lån fra svensk storklubb – er i karantene: – I første omgang klar for 12 kamper

LES OGSÅ:

Torsdagens kamper i Fjordkraft-ligaen: Grüner-Frisk Asker, Narvik-Lillehammer, Sparta-Manglerud Star, Storhamar-Stjernen og Stavanger-Vålerenga

Kommentarer til denne saken