Gå til sidens hovedinnhold

Katrine (22) fra Narvik blir kaptein i Toppserien: – Jeg er stolt

Artikkelen er over 1 år gammel

Narviking og U23-landslagsspiller i fotball, Katrine Winnem Jørgensen, er blitt ny kaptein for Toppserielaget,  Røa.- Jeg er stolt, sier hun til Røa sine hjemmesider. 

Røa sine kaptein i første del av sesongen, Kristine Leines, er blitt utenlandsproff i engelske Reading.

Narviking ny kaptein

Nå har hennes tidligere stoppermakker - Katrine Winnem Jørgensen - tatt over som hærfører. Og debuten med bindet på armen i obligatorisk kamp kommer mot sin tidligere klubb, Medkila, i cupen i midtuken.

Les også:

Les også

Ti sekunder Elias-magi avgjorde

Den anvendelige midtstopperen tar nå fatt på en spennende andre halvdel av 2019-sesongen med kapteinsbindet rundt armen.

– Klart det blir litt spesielt, men jeg gleder meg veldig. Jeg er utrolig stolt over å bli utnevnt som kaptein for en så stor klubb, sier Winnem Jørgensen til Røa sin hjemmeside.

Vil stabilisere

Sammen med resten av Dynamite Girls, er Winnem Jørgensen klar på at vårsesongens variable form må stabiliseres og at poengfangsten skal forbedres.

– Vi er på 6. plass nå etter 10 kamper, og vi har gode muligheter til å klive høyere på tabellen. Vi er tålmodige og har stor tro på våre kvaliteter. Flere spillere har forlenget sine kontrakter denne sommeren, og det er veldig positivt for oss alle, Dette viser at vi har mye på gang, at Røa er et spennende sted å være, og at vi utvikler gode spillere. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer med denne gjengen, avslutter den norske U23-landslagsspilleren.

Kommentarer til denne saken