Narvikingen Katrine Winnem Jørgensen ga seg som utenlandsproff i danske Brøndby på forsommeren. Siden har den tidligere U23-landslagsspilleren i fotball vært på klubbjakt. Både norske og utenlandske klubber var mulig fremtidig arbeidsgiver.

Til Lillestrøm

Nest siste uke i juli ble det nye klubbvalget kjent. Jørgensen returnerer til Norge, men ikke til klubben hun spilte for tidligere, Røa. 25-åringen skal nå spille for Lillestrøm kvinner. Lillestrøm melder på sin hjemmeside at Winnem Jørgensen har signert toårsavtale med klubben. Katrine har sluttet seg til laget allerede og er med i troppen til lørdagens treningskamp mot Häcken.

Lillestrøm sin nye nummer 16 er en defensiv spiller som kan bekle flere roller. I tillegg til Brøndby har Katrine en fortid fra seniorspilli Hardhaus, Medkila og Røa samt fra barnefotball i Mjølner. Midtstopperen har opptrådt sammen med flere nåværende Lillestrøm-spillere.

– Jeg kjenner jo noen av spillerne etter å ha spilt sammen med de på U23 tidligere. Blant annet Emilie, Andrea og Rebecka, sier Katrine til Lillestrøm sin nettside. Hun fortsetter:

– Jeg har vært så heldig å fått med meg flere Champions league-kamper. Blant annet mot Lyon, som var en veldig kul opplevelse og et veldig høyt nivå å kjenne på.

Glad trener

Hovedtrener Knut Slatleim i Lillestrøm er veldig glad for å lande signaturen til jenta fra Narvik.

– Det er veldig viktig å få på plass en så rutinert og god spiller som Katrine. Katrine har en meget god pasningsfot, er en sterk duellspiller og leser spillet bra. Hun vil kunne hjelpe oss i å forsvare egen boks og er rolig i det oppbyggende spillet, i tillegg har hun god fot i vendingsspillet offensivt og er tøff i begge bokser på faste situasjoner, sier Slatleim på egen hjemmeside.

Lillestrøm har ikke hatt noen imponerende første halvdel av sesongen. Laget ligger som nummer seks på tabellen, fem poeng bak den fjerde og siste sluttspillplassen. Men Lillestrøm har en kamp til gode på laget som ligger på fjerdeplass.