Kine (22) døde i drukningsulykken

DØDE SØNDAG: Det var Kine Gundersen fra Bardu som døde i drukningsulykken søndag. Foto: Privat

DØDE SØNDAG: Det var Kine Gundersen fra Bardu som døde i drukningsulykken søndag. Foto: Privat

DEL

Det var 22 år gamle Kine Brattli Gundersen fra Bardu som døde i drukningsulykken i Salangselva søndag 28. juni. Navnet offentliggjøres i samråd med de pårørende, melder Troms politidistrikt.

22-åringen studerte i Harstad. Flere studievenner hadde tatt turen til minnestunden som ble holdt på menighetshuset på Setermoen mandag kveld.

Ordfører Toralf Heimdal forteller at over 90 personer hadde møtt opp.

- Det var en tung og vanskelig samling. Mange unge voksne deltok på minnestunden. Sorg og sjokk er beskrivende ord. Hun hadde mange venner, sier ordføreren.

KRISETEAM: Bardu-ordfører Toralf Heimdal  forteller at kommunens kriseteam jobber nå med kriseteam i andre kommuner. Foto: Kjetil Grape

KRISETEAM: Bardu-ordfører Toralf Heimdal forteller at kommunens kriseteam jobber nå med kriseteam i andre kommuner. Foto: Kjetil Grape

Heimdal var lærer på ungdomsskolen før han ble ordfører. Han husker godt Kine.

– Hun var en blid og positiv jente med stort pågangsmot. Jeg kjenner også godt til familien hennes. Dette er en stor tragedie, sier Heimdal.

Bardu kommunes kriseteam jobber nå med kriseteam i andre kommuner.

– I og med at hun hadde en stor omgangskrets i flere kommuner, er det naturlig at vi jobber på kryss av kommunegrensene. Det er mange som trenger hjelp og støtte i en vanskelig tid, sier Heimdal.

Bildet av Kine Gundersen publiseres etter samtykke fra familien.

Les også:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken