Ken-Marek (43) fikk Magnus Devold på døra midt på natta: – Kan du kjøre meg til Harstad?

TV-INNSPILLING: Ken-Marek Vatnfjord ble overrasket av komiker og programleder Magnus Devold midt på natta. Devold spilte inn programmet «Slep meg på ferie» og lurte på om Vatnfjord kunne kjøre ham til nordover.

TV-INNSPILLING: Ken-Marek Vatnfjord ble overrasket av komiker og programleder Magnus Devold midt på natta. Devold spilte inn programmet «Slep meg på ferie» og lurte på om Vatnfjord kunne kjøre ham til nordover. Foto:

Ken-Marek Vatnfjord ble overrasket av komiker og programleder Magnus Devold midt på natta. Devold spilte inn programmet «Slep meg på ferie» og lurte på om Vatnfjord kunne kjøre ham til nordover.

DEL

Ken-Marek Vatnfjord (43) hadde lagt seg i 23-tida denne dagen, og i 02-tida banket det på døren.

– Jeg fikk beskjed om at det var noen som ville hilse på meg. Utenfor døra sto et helt kamerateam, forteller Vatnfjord til Lofotposten.

Ble vekket

Devold var i Lofoten for å spille inn serien «Slep meg på ferie». I programmet er han på ferie med campingvogn, uten førerkort. I episode 21 kommer Devold seg fra Gimsøy til Henningsvær. Hvor han videre får skyss inn til Svolvær.

Devold lanserte behovet sitt for sjåfør nordover på utestedet Styrhuset. Det var samboeren til Vatnfjord som fikk den geniale ideen om sjåfør. De dro da hjem til paret for få vekke 43-åringen.

– Jeg er litt morgengretten, men jeg måtte le da Magnus Devold sto på døra mi. Det var bare moro. Han fikk meg til å le rimelig kjapt, sier Vatnfjord.

I episoden ser vi en trøtt Vatnfjord spør hvor Devold skal, og at svaret ikke er særlig populært.

– Først sa han at han skulle til Vadsø. Deretter spurte han om jeg kunne kjøre ham til Harstad, men jeg sa nei. Jeg flyttet derimot bilen hans fra torget til politistasjonen, forteller Vatnfjord.

Kjent figur

D-play-serien ble spilt inn i fjor. Lofot-episoden ble sluppet tidligere denne uka.

– Jeg kjenner jo til Magnus Devold fra før og har fulgt med på det han gjør. Jeg visste han skulle dra gjennom Norge, men ikke at han skulle til Svolvær, sier den utpekte sjåføren.

Han forteller at de fikk snakket litt sammen den natta.

– Vi snakket om løst og fast. Han har min type humor. Han fortalte også om hvordan det hadde gått da han dro til Sør-Korea.

I serien «Kjør meg til Sør-Korea» dro Devold fra Norge til Sør-Korea for rekke åpningen av OL i Pyeongchang, da også uten førerkort.

Artikkeltags