Vil løfte fram det positive som skjer i Narvikregionen – lanserer ny nettavis

Lanserer ny nettavis: Kjetil Moe.

Lanserer ny nettavis: Kjetil Moe. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

«Nytt fra Narvikregionen» er nettopp som det prosaiske navnet tilsier, nytt fra hele vår region. Men med en litt annen vinkling enn den tradisjonelle papiravisen og digitale nyhetsbæreren.

DEL

«Ikke først og fremst myntet på oss som er så heldige å være bosatt her, men som en informasjonsportal for å bidra til økt kunnskap om regionen hos utenbysboende, men også et forsøk på å øke stoltheten til oss som bor her».

Det skriver initiativtaker og ansvarlig redaktør Kjetil Moe (50) på nettstedets egne sider. Den tidligere lederen for næringsforeningen i Narvik (NRNF) er eneste ansatte i «mediehuset» Moe Media.

I et helgeintervju med Moe, publisert i Fremover i april, svarer han på spørsmålet om planer for fremtiden:

– Nei, jeg har ikke det. Veien blir til mens man går og jeg er som sagt åpen for det meste.

Utradisjonell

Veien videre har altså resultert i en nettavis i mer utradisjonell forstand der de daglige nyhetene ikke er de som skal skape klikk, men heller de gode historiene om mange spennende arbeidsplasser, om gode og trygge lokalsamfunn om nyskaping, innovasjon og spennende investeringer, om rike og spennende kultur- og fritidstilbud og om optimisme og fremtidstro.

Kjetil Moe har lang erfaring som journalist, både fra Fremover og fra Ofotens Tidende og er kjent for å ha en god penn. Han lanserte nettstedet fredag i forrige uke.

– Dette er en tanke jeg har gått svanger med i flere år og responsen har umiddelbart vært god, forteller Kjetil Moe fra sitt hjemmekontor.

Ringrusten

– «Nytt fra Narvikregionen» er noe jeg skal drive med ved siden av all annen virksomhet, og jeg har altså ingen ambisjon om å dekke løpende nyheter, men tenker å publisere noen saker hver uke. Profilen skal være positiv, det har jeg vært bevisst på. Jeg er litt ringrusten, så nå i starten må jeg konsentrere meg om å få journalistikken tilbake i fingrene, avslutter Kjetil Moe

Artikkeltags