Staysman & Lazz, Morgan Sulele og Staut skal lage folkefest

Staysman & Lazz

Staysman & Lazz

Artikkelen er over 2 år gammel

Norcem vil bruke sitt 100-årsjubileum til å selge inn Kjøpsvik som en attraktiv og trygg plass å bo og jobbe på.

DEL

Både Staysmann & Lazz, Staut og Morgan Sulele er av de som skal skape stemning i julisola.

Gjennom en hel uke i juli ønsker Norcem-ledelsen å vise fram Kjøpsvik fra sin beste side. Og prosjektleder Freddy Iversen mener lokalsamfunnet har mye å by på. Kvaliteter som har fått unge velutdannede mennesker også fra våre naboland i Norden til å bosette seg her med sine familier.

Bedriften fyller 100 år og bruker flere hundre tusen kroner på feiringen, og de ønsker å feire de som har bidratt til tettstedet.

Robust og trygt

- Norcemledelsen vil bruke sitt eget jubileum til å markedsføre det de mener er et robust og trygt lokalsamfunn. Det skal gjøres ved bruk av kjente artister og band, gjennom en historisk vandring som viser oppbyggingen av et lokalsamfunn bygget på sementindustri, naturopplevelser, barne- og ungdomsaktiviteter, forskjønningstiltak, konserter og aktiviteter for barn og unge, sier Iversen i en pressemelding.

Freddy Iversen er mannen bak planleggingen av Norcemvekka som arrangeres i perioden 16.-22.juli. Med seg på laget har han ei arbeidsgruppe som har kommet opp med mange gode og spennende ideer. Og samlet har dette gitt et omfattende program prosjektlederen håper vil skape glede og engasjement langt ut over kommunens grenser.

Åpner dørene

- Dette blir selvsagt en flott opplevelse for alle som bor her. Men vi ønsker også å vise fram tettstedet vårt for andre. Norcem skal i årene som kommer ansette mange nye folk. Norcemvekka blir i så måte også en markedsføringsarena for det.

- Programmet er ikke 100 prosent spikret, men Iversen forteller at konsertuka vil by på duoen Staysman & Lazz med Katastrofe, Morgan Sulele, Staut, Under The Kilt og coverbandet Miami Heat. Alle skal opptre under selve torgkonserten i storteltet. Dette blir fredag og lørdag, røper han.

MYE AKTIVITET: Det vil bli masse aktiviteter under Norcemvekka, og det vil bli full fart i storteltet som vil bli satt opp på torget fredag og lørdag. – Det blir et spennende og folkelig program, lover Freddy Iversen.

MYE AKTIVITET: Det vil bli masse aktiviteter under Norcemvekka, og det vil bli full fart i storteltet som vil bli satt opp på torget fredag og lørdag. – Det blir et spennende og folkelig program, lover Freddy Iversen.

Felles løft

- Torsdag blir det dansefest på Norcems eget klubbhus med Rikingan. Midt i uka kommer Tore Skoglund og Fridtjof Nordnes med sine humoristiske perler. Det blir jam på Kroa Di og mye mer.

Prosjektlederen, som også har vært festivalsjef for Semenblues-festivalen, synes det er artig å være med på et prosjekt som har fokus på å fremme lokalsamfunnet på denne måten.

- Det som er fint med å være med på dette, er at hele lokalsamfunnet deltar. Lag og foreninger har vært svært positive, og vil på ulike måter være involvert i arrangementet. I tillegg bidrar både Tysfjord kommune og prosjektet Jasska/Trygg. Jeg føler dette er et felles løft for å markere 100 år med sementindustri på stedet. Alle familier i Kjøpsvik har noen som har vært involvert i Norcem på en eller annen måte. Derfor er det så flott at Norcem gir denne gaven til lokalsamfunnet samtidig som de som bor her bidrar til gjennomføringen på en eller annen måte, sier han i pressemeldingen.

Markedsføring

Freddy Iversen forteller at arbeidsgruppa bruker blant annet Facebook til å nå ut med informasjon om arrangementet. Det vil etter hvert komme mer detaljert informasjon om ulike arrangement, turer og konserter.

- Vi har flere konserter/arrangement under utvikling, og kan ikke si så mye om det, men vi jobber blant annet med en hyllest til Tysfjord Sang & Sement med lokale artister. Dette tror vi kan bli en av høydepunktene under Norcemvekka.Artikkeltags