Klimakur 30, Parisavtalen og nedlegging av norsk oljeproduksjon. Vi skal være så klimavennlig at vi tilslutt utsletter oss sjøl. Konsekvensene er formidable,økonomisk og menneskelige forskjeller mellom fattig og rik.

Foreløpig er det ingen alternativer til olje og Norge står for 1,4 prosent av verdens produksjon. Slik at om vi stenger ned så tar Saudi Arabia lett over. Og Norge mister store inntekter. Ser vi på Co2-avgifta som skal øke kraftig så bør vi ta med oss at Norge står for 0,111 prosent av verdensutslppet. Slik at om Norge ble sletta fra verdenskartet ville ikke verden merke noe på klima, dersom Co2 er fienden. Kina skal bygge 121 nye kullkraftverk de neste årene så man burde kanskje starte der? Vi har vel samme atmosfæren? Eller har Norge sin egen?

Kravet om at all transport vil bety at for eksempel tungtransport vil skje med utenlandske transportører som ikke er underlagt norske særbestemmelser. Og Norge vil bli utkonkurrert. Norske arbeidsplasser forsvinner.

Hvem skal redde verden om vi ikke klarer å redde oss sjøl?

Vindturbiner, eller digre fuglekverner om man vil, er et blindspor. Miljøkriminalitet, mener jeg. Dersom jeg kommer i skade for å drepe en fiskeørn blir jeg straffet for miljøkriminalitet. I løpet av ei uke ble åtte havørner og tre kongeørner drept på Smøla. Fem havørner ble drept i løpet av 2019 og 2020 på Fosen. Da kalles det klimatiltak! Hvorfor skal Norge være batteri for Europa? Er det fordi at det tyske kraftnettet kollapset og fru Merkel måtte starte opp kullfyrte kraftverk igjen? Hun sikler nok etter norsk kraft og vi må betale i form av skyhøy nettleie.

Co2-fangst er et gigantisk månelandingsprosjekt kalkulert til 50 milliarder før budsjettsprekk.

Vi burde heller brukt pengene på å rense havet for plast før matfatet vårt blir ødelagt. Det er forstemmende å se at plasten vi samler inn blir sendt til Tyskland for gjenvinning. De har ikke kapasitet nok så plasten blir sendt til India som igjen hiver det på havet. Og vi renner rundt i fjæra å plukker det opp igjen.

Klima er blitt vår nye religion og jeg synes synd på kommende generasjoner som får denne galskapen tredd nedover hodene. Jeg tror ikke det blir fint vær bare man betaler nok klimaavgifter og ikke tror jeg dommedag kommer å tar oss heller.

Hvorfor skal vårt gode land, med så mange dyktige mennesker, gang på gang la seg overstyre av <europeiske beslutninger? Og hvorfor tør ikke våre sentrale politikere ta de upopulære diskusjonene i offentligheten ?

Er vårt demokrati blitt så inkluderende og lite besluttsom at alle skal få "litt rett"? Er det småpartier som styrer landet vårt?

Jeg tror det er summen av alle sitt vett som fører oss framover og ikke bare vettet til de som er klimafrelste.